Crossover The Last of Us a Fortnite v plánu není, popřel to sám Neil Druckmann
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Fortnite Novinka Crossover The Last of Us a Fortnite v plánu není, popřel to sám Neil Druckmann

Crossover The Last of Us a Fortnite v plánu není, popřel to sám Neil Druckmann

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 7. 2022 13:16

Studio Epic se svým Fortnite v posledních letech naplno těží z blízkých vztahů s ostatními společnostmi a populární battle royale střílečku zásobuje licencovanými hrdiny skrze crossovery. Spekulace v současnosti mluvily o tom, že by se k nim mohla připojit Ellie, Joel a další hrdinové The Last of Us, to ale popírá samotný šéf vývoje série Neil Druckmann.

Reklama

  • Neil Druckmann popírá, že by se do Fortnite chystaly postavy z The Last of Us

Spekulace zřejmě vzešly z faktu, že se The Last of Us už 2. září dočká remaku v enginu druhého dílu a objevily se v podcastu Xbox Era. Navíc by nešlo o první spolupráci Naughty Dog a Fortnite, v únoru se ve hře objevily postavy ze série Uncharted k příležitosti premiéry filmové adaptace.

Kreativní ředitel, designér a scenárista série The Last of Us Neil Druckmann ale na svém Twitteru oznámil, že se zatím žádná spolupráce nechystá. Na druhou stranu alespoň podotkl, že má Fortnite rád a budoucí crossover rozhodně nevyloučil.

Autoři s remakem The Last of Us chtějí hru konečně dosáhnout vize, kterou měli už při původním vydání na PlayStationu 3. Kromě lepší grafiky má titul nabídnout vylepšené ozvučení, nové možnosti jak hrát nebo pestřejší nabídku obtížností. To Fortnite v červnu vstoupilo do nové sezóny a stále těží z popularity režimu bez stavění.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama