Fortnite přivítá ikonu arkádových videoher. Fanoušci mají ale smíšené pocity
i Zdroj: Russell Kidson / Softonic
Mobilní hraní Fortnite Novinka Fortnite přivítá ikonu arkádových videoher. Fanoušci mají ale smíšené pocity

Fortnite přivítá ikonu arkádových videoher. Fanoušci mají ale smíšené pocity

Jakub Fišer

Jakub Fišer

25. 5. 2022 08:00

Oblíbený battle-royale s roztomilou animovanou grafikou Fortnite, který je dostupný i na mobilní platformy, přivítá v dalším updatu ikonu videoherního světa Pac-Mana. Kromě toho vývojáři vypustili také trailer týkající se novinek s motivem Pacific Rim či Obi-Wan Kenobi.

Reklama

  • Do Fortnite na PC, konzolích i mobilech zamíří 2. června legendární Pac-Man
  • Někteří uživatelé si však stěžují, že cílová skupina aktualizaci stěží ocení

Extrémně populární battle-royale Fortnite zanedlouho vstoupí do třetí sezony a v rámci té se nyní chystá velká novinka. Už jen za týden obohatí hru ikonický Pac-Man, který stál v 80. letech minulého století na začátku fenoménu arkádových videoher. Zatím nevíme zcela přesně, jak bude Pac-Man do hry implementován. Bandai Namco, mateřská firma značky Pac-Man, ohlásila novinku na svém twitterovém účtu.

Někteří uživatelé se však ozývají s nevolí. Podle nich totiž velká většina hráčské základny Fortnite vůbec nemá šanci znát Pac-Mana a nástup této legendy si tak prakticky vůbec nevychutnají. To vychází i ze statistik, protože průměrný věk dvou třetin hráčů Fortnite je mezi 18 a 24 lety.

Kromě žluté hlavy by měl do třetí sezony Fortnite dorazit také obsah spojený s novým seriálem Obi-Wan Kenobi na platformě Disney+. Již v polovině května navíc tvůrci videohry krátkým videem informovali i o dalším obsahu týkajícím se komiksové ságy Pacific Rim.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama