Došlo k úniku screenshotů a ukázky z The Last of Us Part I. Remake údajně neobsahuje žádné zásadní úpravy v hratelnosti
i Zdroj: Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment
The Last of Us Novinka Došlo k úniku screenshotů a ukázky z The Last of Us Part I. Remake údajně neobsahuje žádné zásadní úpravy v hratelnosti

Došlo k úniku screenshotů a ukázky z The Last of Us Part I. Remake údajně neobsahuje žádné zásadní úpravy v hratelnosti

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 7. 2022 09:25

Studio Naughty Dog přislíbilo, že se v následujících týdnech dočkáme bližších detailů k remaku prvního The Last of Us. Klíčové informace se však nakonec objevily dříve, než by si autoři přáli, navíc bez jejich vědomí.

Reklama

  • Unikly materiály k The Last of Us Part I
  • Hra nabídne několik grafických režimů, údajně bude podporovat VRR
  • Na změny v hratelnosti podle všeho nedošlo, úpravy se týkají hlavně grafiky

Únik zahrnuje informace o povaze remaku, screenshoty, nechybí ani krátká ukázka, která prozrazuje zásadní moment prvního dílu. Spoilerům se zkrátka nevyhneme, takže pokud jste jedničku ještě nehráli a nechcete si zkazit zážitek, asi byste neměli pokračovat ve čtení.

K dispozici máme nové obrázky přímo ze hry, jeden z příspěvků je dokonce srovnává s původní hrou. Pokud se jedná o zmíněné video, to zachycuje scénu, v níž Joel přišel o svou dceru Sarah. 

Další informace naznačují, že remake bude obsahovat různé grafické režimy, Dynamic nabídne 4K rozlišení a 60 FPS, Gameplay poběží ve 4K a 40 FPS. Hra by měla podporovat také VRR. Podobně jako v případě druhého dílu se vývojáři soustředili na přístupnost, hráči se tak mohou těšit na široké možnosti v nastavení. 

Další úpravy se údajně soustředí hlavně na vizuální stránku, animace a audio, na zásadní změny v hratelnosti však podle všeho nedojde. Obecně se přitom předpokládalo, že se vývojáři zaměřili na úpravu pohybu či střelby. Snad Naughty Dog vše brzy vysvětlí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama