Criterion dále přibližuje možnosti přizpůsobení v Need for Speed: Unbound
i Zdroj: EA
Need for Speed: Unbound Novinka Criterion dále přibližuje možnosti přizpůsobení v Need for Speed: Unbound

Criterion dále přibližuje možnosti přizpůsobení v Need for Speed: Unbound

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 10. 2022 08:41

Studia Criterion a Electronic Arts v dalším ze série článků podrobněji představujících chystané pokračování série Need for Speeds rozebrala možnosti přizpůsobení. Kromě tuningu vozidel, na který se zaměřovala už dříve, jde o úpravy postavy, výkonnostních úprav nebo novinky v podobě grafických efektů.

Reklama

  • V Need for Speed: Unbound se rozšíří možnosti úprav řidičů
  • Komiksové efekty se týkají grafiky i zvukového podkresu

Unbound se ještě více než jeho předchůdce zaměří na osobnosti sedící za volantem. Při vytváření postavy si opět můžete vybrat z řady předpřipravených modelů (a klidně pak s klidem editor opustit), postavám ale můžete dále upravovat obličeje, barvu kůže, očí, účesů a tak dále. Nechybí ani obsáhlý šatník s oblečením známých designérských značek. Tvůrci módní možnosti představí v příštích dnech. Součástí úprav je také dnes velmi módní funkce póz, kterými provokujete soupeře po vyhraných závodech.

O vizuálním tuningu s možnostmi odstraňování nárazníků už jsme psali dříve. Studio dále upřesnilo, že se rozšíří možnosti úprav zvuku včetně nastavení hlasitosti sání přeplňování. Zřejmě tedy budete moci nastavit, jak moc upištěná budou vaše turba a kompresory.

Kontroverzní novinka v podobě komiksových efektů za jízdy taktéž nabídne široké možnosti úprav. Základně se efekty dělí na “tagy” a “samply”. Tagy se objevují v momentech, kdy na silnicích dovádíte, tedy třeba při skocích nebo driftech. Jejich objevování souvisí s doplňováním zásobníků nitra, půjde je ale úplně vypnout. Samply zase souvisí se zvukem a projevují se překrytím ozvučení motorů a pneumatik, přičemž by měly okořenit třeba přeřazování rychlostí. Jak to bude fungovat v praxi lze jen soudit, opět však lze funkci úplně vypnout.

Trailery ukazují bláznivé možnosti tuningu v Need for Speed: Unbound. Místo ráfků můžete mít pizzu
i Zdroj: EA / Criterion

Trailery ukazují bláznivé možnosti tuningu v Need for Speed: Unbound. Místo ráfků můžete mít pizzu

Studio Criterion rozjelo na plný plyn propagaci chystaného pokračování závodní série Need for Speed s podtitulem Unbound.…

26. 10. 2022 09:39

Výkonnostní úpravy zůstanou ve srovnání s Need for Speed: Heat prakticky nezměněny. Zachován je systém úrovní součástek, výměny motorů nebo funkcí zvyšujících konkurenceschopnost při honičkách s policií. Také detailnější ladění zůstane v režii posuvníků včetně možnosti nastavení fungování driftu (přes ruční brzdu, klepnutí na brzdu, nebo na plyn).

Závěrem ještě studio láká na fotorežim, se kterým se můžete svým vozidlem pochlubit ostatním.

Need for Speed: Unbound vychází 2. prosince na Xbox Series, PlayStation 5 a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama