Cory Barlog je přesvědčen, že byl vybrán nejlepší možný termín pro vydání God of War Ragnarök
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
God of War Ragnarök Novinka Cory Barlog je přesvědčen, že byl vybrán nejlepší možný termín pro vydání God of War Ragnarök

Cory Barlog je přesvědčen, že byl vybrán nejlepší možný termín pro vydání God of War Ragnarök

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 7. 2022 08:30

Smršť spekulací ohledně dalšího dílu God of War byla v posledních týdnech opravdu intenzivní, ze strany Sony se naopak linulo podezřelé ticho, což fanoušky začínalo znervózňovat. Nakonec sice došlo k oznámení termínu vydání, jistá nervozita ale stále přetrvává.

Reklama

  • Kreativní ředitel Santa Monica Studio komentuje termín vydání dalšího God of War
  • Datum podle něj bude vyhovovat týmu, hře samotné i fanouškům

Na sociálních sítích nyní poletují názory, dle kterých Santa Monica Studio cílí na listopadový termín, protože za každou cenu chce dostat hru do prodeje před Vánoci, aby trhla pořádný balík. A s tím se pojí obavy, zda se vývojáři nedostanou pod tlak, zda nebudou muset absolvovat náročný maraton přesčasů.

Na jeden z těchto příspěvku na Twitteru zareagoval Cory Barlog. Kreativní ředitel ujišťuje, že si skutenčně vybrali správné načasování. “Mám pocit, že jsme si pořádně promysleli, jaký termín je nejlepší. Vybrali jsme datum, které bude vyhovovat týmu, hře samotné i fanouškům.”

Sluší se dodat, že Sony v posledních letech aktivně vystupuje proti takzvané “kultuře crunche”. Vůbec první odklad God of War Ragnarök v polovině minulého roku komentoval Hermen Hulst, šéf PlayStation Studios zdůraznil, že raději nechá posunout termín, než aby ohrozil kvalitu herního zážitku nebo zdraví a pohodu zaměstnanců příslušného studia. Jeho slova následně nepřímo potvrdil Christopher Judge. Představitel Krata prozradil, že byla hra odložena kvůli jeho operacím. 

Christopher Judge tvrdí, že byl druhý God of War odložen kvůli jeho zdraví
i Zdroj: Hrej.cz

Christopher Judge tvrdí, že byl druhý God of War odložen kvůli jeho zdraví

Oznámení odkladu pokračování rebootované série God of War s podtitulem Ragnarok překvapilo málokoho. V době, kdy vlivem…

30. 9. 2021 13:33
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama