Christopher Judge tvrdí, že byl druhý God of War odložen kvůli jeho zdraví
i Zdroj: Hrej.cz
God of War Ragnarök Novinka Christopher Judge tvrdí, že byl druhý God of War odložen kvůli jeho zdraví

Christopher Judge tvrdí, že byl druhý God of War odložen kvůli jeho zdraví

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 9. 2021 13:33

Oznámení odkladu pokračování rebootované série God of War s podtitulem Ragnarok překvapilo málokoho. V době, kdy vlivem pandemie covidu nedorazil v plánovaném čase prakticky žádný projekt šlo spíše o očekávanou událost. S trochu překvapivým vysvětlením ale přišel představitel hlavní role Krata, herec Christopher Judge. Charismatický muž s hlubokým hlasem totiž tvrdí, že hra byla odložena především kvůli jeho zdraví.

Reklama

  • Představitel Krata Christopher Judge na Twitteru oznámil, že byl God of War: Ragnarok odložen kvůli jeho operacím
  • Na konci roku 2019 prý téměř nemohl chodit a musel podstoupit několik náročných lékařských zákroků
  • Také téměř odešel ze své role kvůli odchodu Coryho Barloga. Nový šéf vývoje Eric Williams je však prý důstojná náhrada

Herec, který se před svou rolí zestárlého poloboha války proslavil především ztvárněním Teal’ca v seriálu Hvězdná brána, prý musel v srpnu roku 2019 podstoupit náročné operace různých částí těla. Doktoři mu museli spravit záda, vyměnit kyčelní klouby a operovat koleno. Herec před operacemi dle svých slov téměř nemohl chodit.

“Ragnarok byl odložen kvůli mně. (...). Čekali, než dokončím rehabilitace,” vysvětlil fanouškům na Twitteru důvod, proč byla hra nakonec odložena. Na jeho slova reagoval i šéf vývoje prvního dílu a původní trilogie Cory Barlog. “Pro tebe cokoliv, příteli můj,” vzkázal Judgeovi.

Původně měl God of War: Ragnarok vyjít letos. Studio Sony Santa Monica při oznámení zpoždění uvedlo, že jde o rozhodnutí, které má ulehčit život autorům, spolupracujícím a jejich rodinám v nelehké době. Je tedy pravděpodobné, že hercův zdravotní stav byl spíše dalším, důležitým důvodem pro odklad. Cory Barlog vzal později toto rozhodnutí na sebe. V současnosti působí jako producent.

Judge také v této souvislosti odhalil, že od projektu téměř odešel v momentě, kdy mu Barlog sdělil, že vedení vývoje Ragnarok převzal Eric Williams. Pro herce byl jeho vliv příliš důležitý. Barlog jej ale ubezpečil, že je hra ve správných rukách a Judge mu nyní dává za pravdu. 

“ERIC WILLIAMS je zatracenej BOREC,” sdělil fanouškům.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama