Control dorazí na PS5 a Xbox Series v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Control dorazí na PS5 a Xbox Series v únoru

Control dorazí na PS5 a Xbox Series v únoru

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 12. 2020 08:30
Reklama

Vývojáři ze studia Remedy nás seznamují s datem vydání Control: Ultimate Edition pro PS5 a Xbox Series. Krátký trailer, jenž vás stroze obeznámí s grafickými vylepšeními novogeneračních verzí, oznamuje, že hra na zmíněná zařízení dorazí už počátkem příštího roku.

Datum vydání digitální verze proběhne pro všechna zařízení 2. února 2021. Na fyzickou edici, která dorazí o něco později, si budeme muset počkat do 2. března 2021. Hra na nových konzolích nabídne dvojici grafických nastavení, jež bude tvořena režimem výkonu (60 FPS) a grafiky (30 FPS, ray-tracing). Plnohodnotného traileru, který představí jednotlivá vylepšení ve větším detailu, bychom se měli dočkat v dohledné době.

Control: Ultimate Edition vyšel pro PC a minulou generaci konzolí v srpnu letošního roku. Už delší dobu víme, že právě její vlastnictví bude nutným předpokladem bezplatného zpřístupnění vylepšené verze. Dodatečně proto zdůrazňujeme, že počítáte-li se mezi vlastníky původního Control pro Xbox One a PS4, bezplatný přístup nebudete mít k dispozici. Totéž platí i v případě, že jste tuto verzi později rozšířili zakoupením dále vydaných DLC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama