Cliff Bleszinski láká na novinky spojené s pět let mrtvou hrou LawBreakers
i Zdroj: Boss Key Productions
LawBreakers Novinka Cliff Bleszinski láká na novinky spojené s pět let mrtvou hrou LawBreakers

Cliff Bleszinski láká na novinky spojené s pět let mrtvou hrou LawBreakers

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 4. 2023 15:00

Známý herní designér Cliff Bleszinski po delší době opět zaujal fanoušky na sociálních sítích. Na Twitteru totiž odkázal na chystané novinky spojené se značkou LawBreakers. To je kompetitivní střílečka, která se před pěti lety snažila konkurovat obrovsky populárnímu Overwatchi, ale skončila absolutním fiaskem.

Reklama

  • Cliff Bleszinski na Twitteru zmiňuje LawBreakers
  • Chystá se snad návrat?

Teď se zdá, že nakonec její dny nemusí být definitivně sečteny. CliffyB je prý v kontaktu se svým právníkem, který pro něj měl zajímavé informace týkající se LawBreakers. Hráče pak láká klasickou frází “stay tuned”. Na co se ale můžeme těšit?

Inu, pokud by skutečně šlo o návrat značky v jakémkoliv formátu, bylo by to obrovské překvapení. LawBreakers totiž v roce 2018 zlomili vaz vývojářskému studiu Boss Key Productions, které kromě toho vyvíjelo také podobně neúspěšné battle royale Radical Heights.

CliffyB si v reakcích na Twitteru stěžuje na paradoxní přístup komunity, která ve své době “přála LawBreakers neúspěch”, ale nyní na projekt vzpomíná. “Tým na tom pracoval jako o život. Přemístil jsem kvůli tomu spoustu lidí z jiných částí světa a internet byl jako ‘HAR HAR NEMÁTE DOST HRÁČŮ’.Mezitím studio krachuje a já se musím rok potýkat s depresí z pocitu viny,” sděluje trochu vyčítavě hráčům.

Může tedy jít o znovuvydání, pokračování, duchovního pokračovatele nebo třeba dokument věnovaný vývoji. A nebo si z nás Cliffy dělá legraci. Uvidíme snad už brzy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama