Cities: Skylines se konečně dočkají aktualizace pro současné konzole. Přinese větší města a řadu novinek
i Zdroj: Colossal Order / Paradox
Cities: Skylines Novinka Cities: Skylines se konečně dočkají aktualizace pro současné konzole. Přinese větší města a řadu novinek

Cities: Skylines se konečně dočkají aktualizace pro současné konzole. Přinese větší města a řadu novinek

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 2. 2023 13:44

Majitelé konzolové verze budovatelské strategie Cities: Skylines se konečně dočkají aktualizace využívající hardwarového výkonu současné generace konzolí. Dosud totiž hra na PlayStationu 5 a Xboxu Series fungovala prakticky stejně, jako na jejich předchůdcích. Nová verze bude bezplatným vylepšením a nabídne třeba výrazně větší limit mapy.

Reklama

  • Cities: Skylines na konzolích konečně dostanou next-gen aktualizaci
  • Výrazně rozšíří omezení stavby, vylepší ovládací rozhraní a přinese mapový editor
  • Vyjde 15. února

Zatímco na klasických konzolích jste kvůli hardwarové náročnosti omezení jen devíti poli, kterými lze město rozšiřovat, na současných konzolích se jejich počet výrazně zvýší na 25. Bude tedy možné budovat podstatě rozsáhlejší metropole s více budovami, silnicemi a obyvateli. Kromě toho verze nabídne vylepšené grafické a ovládací rozhraní, přichytávání při stavbě, možnost okamžitého přepínání počasí a denní doby nebo dlouho žádaný editor map. Nad rámec toho pak samozřejmě dojde k vylepšení celkového grafického zpracování.

Jak to bude vypadat v praxi zatím nevíme, autoři zveřejnili jen trailer bez gameplay záběrů. Na oficiální vydání ale nemusíme čekat dlouho. Kuriózně nazvané Cities: Skylines Console Remastered vychází 15. února. Rozšíření bude zdarma dostupné majitelům původní hry s jakoukoliv paletou DLC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama