Cities: Skylines 2 se konečně ukazují v plnohodnotném traileru. Vyjdou v říjnu
i Zdroj: Paradox / Colossal Order
Cities: Skylines 2 Novinka Cities: Skylines 2 se konečně ukazují v plnohodnotném traileru. Vyjdou v říjnu

Cities: Skylines 2 se konečně ukazují v plnohodnotném traileru. Vyjdou v říjnu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 6. 2023 11:27

Očekávané pokračování městské budovatelské strategie Cities: Skylines se během Xbox Games Showcase ukázalo v plnohodnotném traileru se záběry přímo z enginu hry. Ten ukazuje, že bude hra nabízet hlubší, komplexnější a elegantnější možnosti stavby silničních komunikací, sítě hromadné dopravy i rezidenčních bloků, a to v nádherné grafice.

Reklama

  • První hratelnostní trailer ukazuje možnosti Cities: Skylines 2
  • Nabídne lepší správu silnic, modulární stavby, smíšené zóny a další vylepšení

Právě práce s dopravou a sítí silnic je asi největším tahákem traileru pro fanoušky původní hry. Zřejmě se totiž dočkáme mnohem zajímavějších možností, jak s různými druhy cest pracovat. Trailer ukazuje dynamické úpravy dálničních nadjezdů i různorodé křižovatky včetně hybridů mezi kruhovými objezdy a tramvajovými kříženími, které dobře známe třeba z českých metropolí.

Další významnou novinkou jsou smíšené zóny pro budování, tedy vytoužená možnost postavit budovy, kde je ve spodních patrech podnikatelská činnost a v horních žijí lidé v bytech.

Mezi další drobná vylepšení patří například to, že elektrické vedení už nepůjde připojit k elektrárnám jen tak nazdařbůh tím, že do dostatečné vzdálenosti postavíte sloup. Nové, realističtější zapojení už počítá s autentičtější sítí drátů. Trailer zároveň naznačil, že bude jednotlivé významné budovy možné stavět modulárně. K jaderné elektrárně tak třeba můžete přidat několik dalších bloků.

Příjemná je také ukázka vylepšené grafiky. Ta sice není vyloženě přelomová, oproti prvnímu dílu jde ale o vítaný posun, navíc směrem k realističtější a méně stylizované grafice. O kvalitách této novinky se přesvědčíme už 24. října na PC, Xbox Series a PlayStation 5. Hra bude v den vydání dostupná v předplatném Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama