Poslední DLC pro Cities: Skylines vyjde v květnu. Přinese propracovanější turismus a hotely
i Zdroj: Paradox Interactive
Cities: Skylines Novinka Poslední DLC pro Cities: Skylines vyjde v květnu. Přinese propracovanější turismus a hotely

Poslední DLC pro Cities: Skylines vyjde v květnu. Přinese propracovanější turismus a hotely

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 4. 2023 12:42

Studia Paradox Interactive a Colossal Order oznámila obsah a datum vydání vůbec posledního většího přídavku pro budovatelskou strategii Cities: Skylines. Balíček Hotels & Retreats přinese úpravy dosud velmi primitivního systému turismu a příjmů z hotelů.

Reklama

  • Posledním větším DLC pro Cities: Skylines bude Hotels & Retreats
  • Vyjde 23. května

Součástí tedy mají být levné hotýlky, hostely a později i větší turistické rezorty, luxusní hotelové komplexy nebo romantické chatky v horách a na moři. S tím je spojeno také rozšíření nabídky parků, památek, lázní, restaurací, hřišť, kaváren a dalších podniků, které by měly fungovat v symbióze s hotelovým průmyslem a turistickou ekonomií.  Ze svého města tak můžete vytvořit o něco atraktivnější turistickou destinaci.

Společně s DLC vyjde několik menších obsahových balíčků v podobě Industrial Evolution, Railroads of Japan, a Brooklyn & Queens. Ty přinesou kolekce budov a doplňků vytvořených přímo komunitou. Zároveň se chystají dvě bonusové rádiové stanice.

DLC Cities: Skylines Hotels & Retreats vyjde 23. května na počítačích i konzolích. Později pak čekáme vydání nedávno oznámeného druhého dílu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama