Český Panzerkampf dobyl Startovač. Autoři vysvětlují, jak si chtějí naklonit komunitu
i Zdroj: CrazyTankers
Novinka Český Panzerkampf dobyl Startovač. Autoři vysvětlují, jak si chtějí naklonit komunitu

Český Panzerkampf dobyl Startovač. Autoři vysvětlují, jak si chtějí naklonit komunitu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 1. 2024 16:55 1

Do konce kampaně na Startovači zbývá ještě měsíc, autoři však už nyní dosahují na velmi pěknou částku. O hře prozrazují další detaily.

Reklama

  • Autoři multiplayerovky Panzerkampf už vybrali 23 tisíc eur
  • Do konce kampaně zbývá ještě celý měsíc
  • Blaho komunity je pro autory na prvním místě, hráčům chtějí vyjít vstříc

Nedávno jsme informovali o ambiciózním projektu Panzerkampf, za nímž stojí studio CrazyTankers. Autoři i nadále bojují o finanční zdroje v kampaní na Startovači, byť už základní částku dávno překonali, a to výrazně. O hře více popovídali v dnešním rozhovoru pro magazín Spite.

Vývojáři se kupříkladu pochlubili, že mají s produkcí her bohaté zkušenosti. Jako klíčový počin označili mobilní Armored Aces s miliony stažení. Panzerkampf běžící na enginu Unity nyní vzniká již třetím rokem, důležitého milníku chtějí autoři dosáhnout během léta, kdy bude spuštěn předběžný přístup.

Panzerkampf nicméně pojede proti obrovské přesile v podobě World of Tanks či War Thunder, takže bude obtížné získat pozornost fanoušků a naklonit si je na svou stranu. Vývojáři však právě v oddané komunitě vidí klíč k úspěchu. Už nyní zdůrazňují, že je pro ně její vlaho na prvním místě. 

„Ve hře je pro nás absolutní prioritou hratelnost a herní komfort hráčů. Už teď v naší rodící se komunitě hráčů na Discord serveru hry pozorně sledujeme požadavky hráčů a odpovídáme na jejich dotazy,“ prohlásili autoři, přičemž dodali, že už si několik trefných poznámek zapsali na seznam úprav.

Dále zaznělo, proč si vybrali zrovna engine Unity, jak to bude s battle-passy a jak to vypadá s verzí pro konzole. Kompletní rozhovor najdete v přiloženém článku.

cesky-panzerkampf-nabidne-i-battle-royale-hra-vyjde-v-prubehu-roku-2024
i Zdroj: Spite.cz

Český Panzerkampf nabídne i battle-royale, hra vyjde v průběhu roku 2024

Kontaktovali jsme studio CrazyTankers a poptali se za vás na několik zajímavých informací. Panzerkampf nabídne battle-royale…

Jakub Hergesell
9. 1. 2024 16:00
Obsah z Spite.cz
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama