Na český dabing rovnou zapomeňte. Začala Herní výzva 2024
i Zdroj: CD Projekt
Novinka Na český dabing rovnou zapomeňte. Začala Herní výzva 2024

Na český dabing rovnou zapomeňte. Začala Herní výzva 2024

Dominik Tománek

Dominik Tománek

2. 1. 2024 15:00

Stává se už každoroční tradicí, že na začátku roku se kromě předsevzetí hráči dočkají i vlastní herní výzvy. Projekt, za kterým stojí Databáze her, je tu už podeváté.

Reklama

  • Server Databáze her odstartoval už devátou herní výzvu
  • Opět je připraveno 10 kategorií 
  • I letos je kromě základní varianty k dispozici i její hardcore verze 

Už vás nebaví hrát stále dokola ty stejné hry? Stejně jako v minulých letech přichází na pomoc akce Herní výzva 2024, která už podeváté klade před hráče herní challenge. Díky tomu se možná dostanete ke klenotům, které byste běžně s opovržením přehlédli. Každá z výzev má základní variantu, pro soutěživé typy je ale k dispozici hardcore verze. 

Mezi výzvami se tak nachází například Ztraceno v překladu, kdy je potřeba dohrát hru v jiném než anglickém, českém nebo slovenském dabingu. Nebo třeba Nikdy se nevzdávej, kdy musíte dohrát hru, ve které vystupuje postava s fyzickou indispozicí. Dojde ale i na dinosaury nebo bůh Prastarých Cthulhu. 

A jak se do akce zapojit? Stačí se zaregistrovat na stránkách Databáze her, následně můžete výzvu přijmout a evidovat svůj postup. To je také podmínka pro možnost zasoutěžit si o herní kupony od Xzone. Výzvou také pomůžete dobročinné aktivitě. Pořadatelé stejně jako v minulých letech podporují organizaci Člověk v tísni. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama