Černobílá rubačka Trek to Yomi připomíná filmy Akiry Kurosawy, v gameplay záběrech odkazuje i na Ghost of Tsushima
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Černobílá rubačka Trek to Yomi připomíná filmy Akiry Kurosawy, v gameplay záběrech odkazuje i na Ghost of Tsushima

Černobílá rubačka Trek to Yomi připomíná filmy Akiry Kurosawy, v gameplay záběrech odkazuje i na Ghost of Tsushima

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 12. 2021 08:00

Pokud jste hráli Ghost of Tsushima, možná jste vyzkoušeli speciální černobílý filtr, který hru ve vteřině proměňuje ve starý samurajský biják. Studio Sucker Punch se inspirovalo tvorbou slavného japonského režiséra Akiry Kurosawy, díky filtru hra jeho filmy výrazně připomíná. Podobnou cestou jde nezávislý počin Trek to Yomi.

Reklama

  • Trek to Yomi je filmově laděná side-scrolling akce
  • Hra vyjde během příštího roku

Na hře pracuje Leonard Menchiari spolu se studiem Flying Wild Hog, projekt vzniká pod záštitou vydavatelství Devolver Digital. K oznámení došlo během letošní E3, teprve nyní ale autoři ukázali ucelené záběry přímo ze hry.

Side-scrolling rubačka sleduje příběh samuraje Hirokiho, který před smrtí svého pána slíbil, že za každou cenu ochrání jeho město. Skoro se zdá, že ho v práci s katanou školil samotný Jin Sakai, v některých pohybech a výpadech se jeho stylu výrazně přibližuje. A stejně jako on je ochoten ukončit život nepřítele obzvlášť brutální způsobem.

Trek to Yomi vyjde někdy během příštího roku na PC a na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series, hra je zároveň potvrzena pro Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama