Ghost of Tsushima: Legends lze nyní pořídit samostatně. Trailer vysvětluje principy režimu Rivals
i Zdroj: Hrej.cz
Ghost of Tsushima: Legends Novinka Ghost of Tsushima: Legends lze nyní pořídit samostatně. Trailer vysvětluje principy režimu Rivals

Ghost of Tsushima: Legends lze nyní pořídit samostatně. Trailer vysvětluje principy režimu Rivals

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 9. 2021 02:12

Nedávno bylo oznámeno, že Ghost of Tsushima: Legends vyjdou také jako samostatná hra. Spolu s ní dojde také na zbrusu nový režim, na který se zaměřuje poslední trailer.

Reklama

  • Ghost of Tsushima: Legends jsou nyní k dispozici jako samostatná hra
  • Cenově vychází na 20 dolarů, připravena je i možnost upgradu na Director’s Cut
  • Trailer ukazuje nový režim Rivals

Rivals částečně připomínají Gambit z druhého Destiny. Dva týmy o dvou hráčích proti sobě soupeří v zabíjení počítačem řízených nepřátel. Magatama korálky jsou odměnou pro šikovné samuraje, zároveň poslouží jako platidlo, za které lze pořídit užitečné kletby. Ty mohou výrazně zpomalit soupeřící tým.

Dostatečný počet korálků umožní zahájit takzvaný Last Stand - poslední a nejnáročnější vlnu nepřátel. Tým, který je zvládne zlikvidovat jako první, vyhrává. 

Ghost of Tsushima: Legends jsou součástí základní hry, jak ale bylo zmíněno výše, dají se koupit i samostatně, a to za 20 dolarů. Připravena je také možnost upgradu na Director’s Cut. V případě PS4 verze vyjde na 40 dolarů, PS5 verze je pak o 10 dolarů dražší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama