Ghost of Tsushima zve na průzkum ostrova Iki finálním trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Tsushima zve na průzkum ostrova Iki finálním trailerem

Ghost of Tsushima zve na průzkum ostrova Iki finálním trailerem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 8. 2021 17:35

Už pozítří nastane chvíle, kdy se bojovná duše Džina Sakaje ještě jednou zatvrdí a vstříc nekončícím výpadům Mongolů vyrazí na poslední výpravu v Director’s Cut vydání a nativní verzi pro PS5. Jelikož navíc poslední ukázka připomíná, že cušimská domovina nebude jediná, která silám nepřítele čelí, musí Džin svou už tak roztěkanou pozornost nově věnovat i sousednímu ostrovu Iki.

Reklama

  • Launch trailer pro Ghost of Tsushima shrnuje zásadní novinky Director’s Cut verze
  • Jejího vydání se dočkáme po boku nativní PS5 verze už tento pátek

Launch trailer působivou formou znovu zdůrazňuje, že lákadlem pro navštívení Ghost of Tsushima po roce od vydání bude především odbočka na ostrov Iki. Vábení rozlohou skromnějších končin sesterského ostrůvku Cušimy s sebou koneckonců nese řadu novinek, ať už vybavení, zvířata, nepřátele nebo nakouknutí do Džinovy minulosti. 

Poněvadž je ale skok k sousedům a pokárání tamních Mongolů pouze jednou ze změn, které si Sucker Punch přichystali, mohou majitelé PS5 očekávat i přidání dynamického 4K/60 FPS režimu, lepší synchronizaci rtů v rámci japonského dabingu nebo využití ovladače DualSense.

Ghost of Tsushima Director’s Cut vychází na PS4 a PS5 už 20. srpna. Jeho samostatná koupě na PS4 vyjde zájemce na 60 dolarů, přičemž upgrade ze základní edice bude stát 20 dolarů. V případě nativní verze pro PS5 si k oběma částkám připočtěte dalších 10 dolarů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama