Call of Duty: Warzone čeká upgrade pro PS5 a Xbox Series
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty: Warzone čeká upgrade pro PS5 a Xbox Series

Call of Duty: Warzone čeká upgrade pro PS5 a Xbox Series

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 4. 2021 09:50 1

Titán multiplayerového hraní a zlaté vejce Activisionu se na konzolích nové generace dosud nacházel pouze ve formě zpětně kompatibilní verze. Nová zpráva studia Raven Software ovšem potvrzuje, že se tato skutečnost změní a Call of Duty: Warzone obdrží četná vylepšení pro obě konzole.

Reklama

  • Dedikovaná skupina vývojářů vyvíjí novogenerační verzi Call of Duty: Warzone
  • Součástí vylepšení má být rychlejší načítání, podpora 120 Hz a možná přítomnost FOV slideru
  • Datum příchodu vylepšení není známo

V rozhovoru pro Charlie Intel se creative director Raven Software Amons Hodge nechal slyšet, že na vylepšené verzi pracuje dedikovaná skupina vývojářů. Jejich cílem je podle jeho slov využití SSD obou konzolí za účelem dalšího zrychlení načítání, podpora 120 Hz a případné zvážení FOV slideru.

Uvedeme-li pro kontext i sérii změn, které loni představilo Black Ops Cold War, lze dále rozvést, že součástí upgradu se může stát i podpora ray-tracingu a haptická odezva pro PS5. Nad rámec odhadů však o mnoho více soudit nelze. Hodge zástupcům portálu žádné časové okno nesdělil, a je tedy otázkou, kdy můžeme upgrade očekávat.

Call of Duty Warzone v současné době prochází dynamickou změnou. Průběhem týdne byla zpřístupněna třetí sezóna a spolu s ní i staronová mapa Verdansk 84, navracející hráče do vypjatého období studené války. Mimo tohoto významného momentu vývojáři čerstvě oslavili i překonání stomilionové hranice hráčů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama