Call of Duty: Black Ops 6 čelí masivním únikům
i Zdroj: Activision / Treyarch / Raven Software
Black Ops 6 Novinka Call of Duty: Black Ops 6 čelí masivním únikům

Call of Duty: Black Ops 6 čelí masivním únikům

David Bernard

David Bernard

Tvůrci nadcházejícího Call of Duty: Black Ops 6 zažívají velmi nepříjemné období. Na internet unikly příběhové filmečky, a to více jak dva měsíce před vydáním.

Reklama

  • Call of Duty: Black Ops 6 čelí masivním únikům
  • Stalo se tak více jak dva měsíce před vydáním
  • Na internet unikly kompletní příběhové cutscény
  • Filmečky neobsahují zvuk
  • Záběry údajně pocházejí z verze pro PlayStation 4

Úniky informací a příběhových spoilerů jsou noční můrou každého vývojáře. O to více, když k nim dojde měsíce před plánovaným vydáním hry. V nezáviděníhodné situaci se nyní ocitli tvůrci nadcházejícího Call of Duty: Black Ops 6, ze kterého unikly příběhové cutscény (filmečky). Ty sice neobsahují zvuk, ale i tak se jedná o opravdový průšvih. Vydavatelská společnost Activision se sice okamžitě pustila do aplikace zákona DMCA (Digital Millennium Copyright Act - problematika autorských práv), ale často se jedná o boj s větrnými mlýny. Z důvodu solidarity nebudeme na zmíněné úniky uvádět žádné odkazy. Děkujeme za pochopení.

Příběhové cutscény byly údajně extrahovány z beta verze, která na internet unikla během minulého týdne. Záběry by měly dle dostupných informací pocházet z nelegálně upravených konzolí PlayStation 4. Aby toho nebylo málo, tak v minulých týdnech unikl i seznam herních achievementů. Tvůrci letošního dílu extrémně populární série jsou situací pochopitelně frustrováni. Před oficiálním beta testováním, přesněji 28. srpna 2024, proběhne událost COD Next 2024, během které se dočkáme detailního představení multiplayeru. V redakci doufáme, že během následujících dní nedojde k žádným dalším únikům a tvůrcům přejeme pevné nervy. Call of Duty: Black Ops 6 vyjde 25. října 2024, a to na PC a herní konzole současné i minulé generace. Hra bude součástí předplatitelské služby Xbox Game Pass.

Call of Duty Black Ops 6 představuje hratelnost „zombíků“. Čeká nás návrat ke kořenům
i Zdroj: Activision / Treyarch / Raven Software

Call of Duty Black Ops 6 představuje hratelnost „zombíků“. Čeká nás návrat ke kořenům

Vydání hry Call of Duty Black Ops 6 se pomalu a jistě blíží, takže není divu, že se množí nové ukázky. Tentokrát Activision…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama