Call of Duty Black Ops 6 představuje hratelnost „zombíků“. Čeká nás návrat ke kořenům
i Zdroj: Activision / Treyarch / Raven Software
Black Ops 6 Novinka Call of Duty Black Ops 6 představuje hratelnost „zombíků“. Čeká nás návrat ke kořenům

Call of Duty Black Ops 6 představuje hratelnost „zombíků“. Čeká nás návrat ke kořenům

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Vydání hry Call of Duty Black Ops 6 se pomalu a jistě blíží, takže není divu, že se množí nové ukázky. Tentokrát Activision představil hratelnost oblíbeného Zombies režimu.

Reklama

  • Frenetická ukázka představila samotnou hratelnost 
  • Hlavní novinkou je funkce Zombies Build
  • Tvůrci slibují návrat ke kořenům

Na začátku týdne jsem se dozvěděli, že do nového CoD dorazí i klasický zombie mód. V nové hratelnostní ukázce se za zvuků Roba Zombieho představil v plné kráse. Zombie režim v Black Ops 6 se bude odehrávat na tajemném ostrově Terminus ve Filipínském moři. Bývalí členové týmu „Requiem“ budou muset po pěti letech ve vězení podniknout odvážný útěk. Děj režimu navazuje na „zombíky“ z Call of Duty: Black Ops Cold War z roku 2020. Tentokrát budou mít hráči na výběr pět postav s jedinečnými vlastnostmi a výhodami. Vývojáři slibují, že se v režimu Zombie vrátí k obvyklému systému kol, díky němuž budou zápasy působit strukturovaněji a konzistentněji. Hlavní novinkou Zombie režimu bude funkce Zombies Build, která umožní označit vybranou sadu zbraní tak, abyste se s nimi během zápasů setkávali častěji.

Trailer představuje i nový systém Omni Movement, který umožňuje vyladit ovládání postavy při běhu, skákání, klouzání, kradmém pohybu a dalších aktivních činnostech, stejně jako umožňuje přepnout do pohledu třetí osoby.

Call of Duty Black Ops 6 vyjde 25. října na PC (Steam, Microsoft Store), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a dorazí také do služby Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama