Bývalí autoři Stalkera chystají battle royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bývalí autoři Stalkera chystají battle royale

Bývalí autoři Stalkera chystají battle royale

David Plecháček

David Plecháček

7. 2. 2018 12:54 7
Reklama

Představte si situaci. Před lety jste pracovali na hře S.T.A.L.K.E.R., založíte vlastní studio a přemýšlíte, na čem v těchto dnech budete pracovat. „Hele, a když jsme dělali Stalkera, co tu hru udělat zase v Černobylu?“ „Jo, to je skvělej nápad! A teď letí battle royale, tak uděláme to!“ To je ve zkratce příběh studia Vostok Games.

Nechceme být příliš sarkastičtí, ale přesně tak na nás nová hra vzniklá ze spolupráce s Focus Home Interactive působí. Nemusí to být nutně na škodu, zóna kolem zničené jaderné elektrárny s městečkem Pripjať by mohla fungovat pro battle royale skvěle, jen je to to první, co by člověka napadlo, kdyby jim měl vymyslet nějakou hru. Ale třeba se z Fear the Wolves stane nový hit, který sesadí PU's Battlegrounds.

Bude to mít ale těžké. Konkurence totiž také přibývá a Fear the Wolves nepřichází s ničím novým. Opět jde o klasiku v podobě sta lidí válčících o přežití. Na druhou stranu nezní špatně nebezpečí v podobě nehostinné krajiny, a jak už název napovídá, i v podobě zvířat. Mimo jiné půjde samozřejmě o vlky, lépe řečeno o zmutované vlky. Hra ale slibuje i dynamickou změnu počasí a denní doby, kterým musí taktéž všichni přizpůsobit svou strategii.

Stejně jako v případě předchozí novinky o The Surge 2, na němž se taktéž podílí vydavatelství Focus Home Interactive, více se dozvíme v následujících hodinách a dnech v rámci probíhající akce What's Next de Focus. Fear the Wolves míří vyjma PC i na konzole, letos by měla vstoupit do early access.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama