Brněnský Game Access odhaluje další hosty včetně zakladatele id Software nebo autora Immortality
i Zdroj: Half Mermaid Productions
Novinka Brněnský Game Access odhaluje další hosty včetně zakladatele id Software nebo autora Immortality

Brněnský Game Access odhaluje další hosty včetně zakladatele id Software nebo autora Immortality

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 3. 2023 11:12

Chystaná konference herních vývojářů Game Accass v Brně představila další velkou skupinu zajímavých hostů a mluvčích. K původně oznámené trojci se tak přidala řada nových včetně významných herních osobností. Zaujme spoluzakladatel id Software Tom Hall nebo geniální designér Her Story a Immortality Sam Barlow.

Reklama

  • Konference Game Access představuje další mluvčí
  • Přijede Tom Hall, David Mullich, Sam Barlow, Gareth Coker a další

Už dříve jsme vás informovali o tom, že do Brna přijede Risto Jankkila (Housemarque), Gabby Llanillo (Riot) a Frank Klepacki (soundtrack Command & Conquer). Teď už je ale seznam mnohem bohatší.

Na brněnském Game Accessu promluví designér Returnalu nebo šéfka testerů Riot Games
i Zdroj: Game Access / Tisková zpráva

Na brněnském Game Accessu promluví designér Returnalu nebo šéfka testerů Riot Games

Přípravy na letošní ročník herní konference Game Access na brněnském výstavišti jsou v plném proudu. Pořadatelé se nyní…

3. 2. 2023 12:13

Mezi vývojářskými lídry najdeme například Davida Mullicha, známého díky práci na kultovních RPG Heroes of Might and Magic III nebo Vampire: The Masquerade: Bloodlines. Ohromné zkušenosti má také Tom Hall, spoluzakladatel id Software a v současnosti kreativní ředitel VR studia Resolution Games. Na výstavišti uslyšíte i šéfa Resolution Tommyho Palma.

Zájemce o příběhy jistě nadchne Antony Johnston, scenárista Dead Space, Resident Evil Village nebo Middle-Earth: Shadow of Mordor. V oblasti hudby zase nabídne svůj pohled na věc známý Gareth Coker, známý velmi širokým záběrem soundtracků Halo Infinite, Immortals Fenyx Rising, ARK Survival Evolved, Ori nebo třeba Minecraftu.

Osobním doporučením je designér Sam Barlow, stojící za oceňovanými příběhovými tituly Her Story, Telling Lies a Immortality. O nich jsme velmi často mluvili v invazních hPodech.

V seznamu dále najdeme šéfprogramátora Andrése Ortize Suáreze (Uncharted 4), designéra prostředí Lea Brynielssona (Lost in Random), sound designéra Cana Uzera (Angry Birds) nebo grafického programátora Sharmana Jagadeesana (Returnal). Československou tvorbu zastoupí producentka Dana Hanousek (Vigor), programátor Ondřej Hroch (Space Engineers), výkonný producent Miloš Jeřábek (Quantum Break, Mafia 2) nebo kreativní ředitel Peter Nagy (série Shadows).

O zajímavé přednášky tedy rozhodně nouze nebude. Kompletní kalendář eventů a setkání teprve vzniká. Samotná akce proběhne 2. a 3. června na brněnském výstavišti. Ceny vstupenek začínají na 3300 korunách, studenti můžou využít 50% slevy.

Pod záštitou Game Accessu a GameDev Area tento rok proběhnou také dva koncerty živé hudby. Můžete se těšit nejen na orchestrální koncert Kingdom Come Live v pražském O2 universu (6. dubna), ale i na brněnský Command & Conquer Live (3. června). Druhý jmenovaný navíc proběhne přímo v režii samotného skladatele soundtracku Franka Klepackiho, který koncert odehraje s kapelou The Tiberian Sons.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama