Na brněnském Game Accessu promluví designér Returnalu nebo šéfka testerů Riot Games
i Zdroj: Game Access / Tisková zpráva
Novinka Na brněnském Game Accessu promluví designér Returnalu nebo šéfka testerů Riot Games

Na brněnském Game Accessu promluví designér Returnalu nebo šéfka testerů Riot Games

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 2. 2023 12:13

Přípravy na letošní ročník herní konference Game Access na brněnském výstavišti jsou v plném proudu. Pořadatelé se nyní pochlubili s prvními potvrzenými hosty z řad herních tvůrců, kteří promluví 2. a 3. června.

Reklama

  • Na Game Access do Brna letos přijedou zástupci Housemarque, Riot Games nebo skladatel hudby k Command & Conquer

Do Brna zavítá například Risto Jankkila, hlavní grafický designér ve studiu Housemarque. Ten se naposledy postaral o prostředí ve velmi úspěšné roguelike akci Returnal. Předtím pak nabíral zkušenosti ve filmovém průmyslu, pracoval třeba na posledním dílu filmové ságy Harry Potter.

Report z Game Access Connect 2022, aneb když hraní spojuje
i Zdroj: GameDev Area

Report z Game Access Connect 2022, aneb když hraní spojuje

Kdo si hraje, nezlobí. A kdo jiný by to měl vědět lépe než početná komunita brněnských herních vývojářů? Jsou to totiž právě…

28. 10. 2022 12:00
1

Zajímavé poznatky přinese jistě i Gabby Llanillo, jedna z klíčových osobností QA oddělení Riot Games, v současnosti pracující na pilování Valorantu. V minulosti se ale z pozice manažera QA podílela na projektech Naughty Dog, jmenovitě The Last of Us Part II.

Pro fanoušky zvuku bude nachystána přednáška Franka Klepackiho, skladatele legendárních soundtracků série Command & Conquer. Příjemné je, že se kromě povídání o své práci zároveň postará o koncert se svým uskupením Tiberian Sons. Ostré rockové soundtracky z C&C si tedy můžete poslechnout i naživo, a to vůbec poprvé v Evropě. Je však nutné poznamenat, že je na koncert potřeba separátní vstupenka, i když proběhne ve stejném prostoru jako zbytek konference.

Vstupenky na Game Access jsou v současnosti v prodeji. Aktuálně probíhá druhá vlna pro “Ranní ptáčata”, se zvýhodněnými cenami. Vstupy začínají na 3300 korunách, případně lze připlatit za dražší vstupenky s možností VIP party a speciálních odměn. Studenti mají tradičně vstupné zlevněné.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama