Bojíte se rádi? Hororová adventura Mr candy Neighbor Scream pro mobily vypadá spíš vtipně
i Zdroj: Google Play / Next Generation Gaming
Mobilní hraní Mr candy Neighbor Scream Novinka Bojíte se rádi? Hororová adventura Mr candy Neighbor Scream pro mobily vypadá spíš vtipně

Bojíte se rádi? Hororová adventura Mr candy Neighbor Scream pro mobily vypadá spíš vtipně

Jakub Fišer

Jakub Fišer

7. 6. 2022 10:40

Mobilní hororové hry patří do zvláštní kapitoly. Zatímco vývojáři hororů pro PC a konzole se už roky snaží prostřednictvím strachu dopřát hráčům kvalitní zážitek, mobilní tituly s cílem vyděsit zatím kvalitou zrovna neoplývají. Změní to novinka jménem Mr candy Neighbor Scream?

Reklama

  • Horor Mr candy Neighbor Scream láká na stísněnou atmosféru
  • Hlavním cílem je uniknout ohavnému klaunovi a zachránit vaše kamarády
  • Titul je dostupný jak pro Android, tak pro iOS a iPadOS

Počin od studia Next Generation Gaming vsází na ověřené hororové klasiky. Stísněná atmosféra, pocit, že po nás někdo jde a… klauni? Ano, postavy s make-upem po celém obličeji a červeným nosem skutečně představují pro velkou skupinu lidí extrémní děs. Moderní lékařství tento strach nazývá coulrofobie a výrazně k němu přispěl i spisovatel Stephen King svým rozsáhlým eposem To.

Nicméně zpět k Mr candy Neighbor Scream. V této hře se chopíte role chlapce Alexe a snažíte se zachránit vaše kamarády Petera, Jasmine a Kate ze spárů zlomyslného klauna Mr candyho. Kromě klasického utíkání v rámci akčních sekvencí musíte řešit logické hádanky a puzzly. Hratelnost je navázána na hned pět úrovní obtížnosti a zážitek je zvýrazněn pohledem z první osoby.

Podle upoutávky a screenshotů nelze očekávat žádné krvavé sekvence či gore, i když ze zbraní zaujme třeba nůž nebo páčidlo. Grafická stránka je spíše účelná, nejedná se o žádnou nádheru, přestože Mr candy Neighbor Scream běží na Unreal Enginu. Hra je zdarma ke stažení pro Android i iOS, nabízí ale několikero rozličných mikrotransakcí. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama