Nekonečných běhaček není nikdy dost. Vyzkoušejte roztomilou mobilní hru Little Dog Bob
i Zdroj: Steam / Simon Eltz
Mobilní hraní Little Dog Bob Novinka Nekonečných běhaček není nikdy dost. Vyzkoušejte roztomilou mobilní hru Little Dog Bob

Nekonečných běhaček není nikdy dost. Vyzkoušejte roztomilou mobilní hru Little Dog Bob

Jakub Fišer

Jakub Fišer

2. 6. 2022 15:15

Mobilním hráčům není žánr tzv. endless run (nekonečná běhačka) vůbec cizí. Jednoduchý systém, kdy jen běžíte bez cíle, sbíráte body, herní měnu, uhýbáte před překážkami a zlepšujete své skóre. Fanoušky tohoto žánru dozajista potěší roztomilá novinka Little Dog Bob.

Reklama

  • Little Dog Bob je animovaná endless run hra od designéra Simona Eltze
  • Zaručena je roztomilá grafika a skoro až dětská atmosféra
  • Novinka je dostupná pro iPhony a iPady, ke stažení je zcela zdarma

Tvůrce Little Dog Bob o hře tvrdí, že pro výtečnou animaci se inspiroval skutečnými pohyby psů. Herní systém je, jak už prakticky zaznělo, extrémně nenáročný. Jakožto pejsek Bob běžíte světem, vyhýbáte se překážkám, přeskakujete díry a sbíráte žluté hvězdičky. Za ty si můžete kupovat kosmetická vylepšení, jako jsou kloboučky pro herní postavu, ale též vylepšení pro schopnosti roztomilého Boba.

Kromě režimu arkády, tedy nekonečného běžení krajinou, můžete plnit také výzvy hned ve čtyřech lokalitách po 23 úrovních. Jak již bylo zmíněno, hlavní výhodou je sympatická grafika, jemný ambientní soundtrack a odlehčená, dětsky vtipná atmosféra.

Little Dog Bob od designéra Simona Eltze je titul, který dorazil již takřka před rokem na počítače přes platformu Steam. S vědomím, že podobné žánry se lépe ujímají na mobilech, přichází pejsek Bob i na iOS a iPadOS přes obchod App Store. Tam je hra úplně zdarma, neobsahuje žádné reklamy a ani mikrotransakce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama