Nová mobilní hra pro děti Merge Kuya Island vypadá jako hybrid Plants vs. Zombies a Viva Piñata
i Zdroj: Google Play / Netmarble
Mobilní hraní Novinka Nová mobilní hra pro děti Merge Kuya Island vypadá jako hybrid Plants vs. Zombies a Viva Piñata

Nová mobilní hra pro děti Merge Kuya Island vypadá jako hybrid Plants vs. Zombies a Viva Piñata

Jakub Fišer

Jakub Fišer

6. 6. 2022 15:30

Vaše děti chtějí mermomocí hrát na telefonu, ale vy je nechcete vystavovat násilí či oplzlostem, na které mohou narazit v Google Play či App Store? Tak jim představte rozkošnou budovatelskou strategii Merge Kuya Island od studia Netmarble.

Reklama

  • Merge Kuya Island je neobyčejně roztomilá, i když trochu třeštěná mobilní novinka
  • Hlavním cílem je budovat krásný ostrov a spojovat stejné prvky do sebe
  • K mání bude na konci června jak pro Android, tak pro iOS a iPadOS

Roztodivná strategie Merge Kuya Island nás vezme na ostrov, který byl zničen přírodní katastrofou a vy na něm máte vybudovat novou civilizaci. Místo lidských osadníků však budete spolupracovat s Kuya, tedy podivnou rasou humanoidního ovoce a zeleniny. Postavičky mají skutečně vytříbený design a vypadají jako spojení rostlinek z Plants vs. Zombies a zvířat z Viva Piñata.

Spojování je však velmi důležitý aspekt hratelnosti. Na herním poli budete mít za úkol shromažďovat stejné prvky a tím je vylepšovat, zvyšovat jejich hodnotu, práceschopnost a výdělečnost. A vůbec nezáleží, jestli půjde o stromy, budovy nebo samotné Kuya. S krédem “všechno, co lze spojit, to lze vylepšit” budete budovat ostrov svých snů. Kromě stavby a oblíbeného spojování jednotlivých prvků budete moci cestovat po okolním moři, objevovat další ostrovy, sbírat cenné předměty a rozšiřovat svůj záběr.

Merge Kuya Island bude do konce června dostupná pro iPhony / iPady i pro Android. V tuto chvíli se čeká na oficiální datum vydání, v obchodech Google Play a Apple App Store se však již můžete předběžně zaregistrovat, abyste se ke hře dostali jako jedni z prvních. Ke stažení bude zdarma; své ratolesti, kterým hru doporučíte, však neochráníte před mikrotransakcemi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama