Blizzard ukazuje další gameplay záběry z Diablo IV, představuje novinky u jednotlivých tříd hrdinů
i Zdroj: Hrej.cz
Diablo IV Novinka Blizzard ukazuje další gameplay záběry z Diablo IV, představuje novinky u jednotlivých tříd hrdinů

Blizzard ukazuje další gameplay záběry z Diablo IV, představuje novinky u jednotlivých tříd hrdinů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 12. 2021 11:20

Rok 2021 se chýlí ke konci a spoustu titulů, kterých jsme se měli nejen v tomto roce dočkat, bylo odloženo na neurčito. Jedním ze spekulovaných titulů mělo být i čtvrté Diablo, jeho vydání ale Blizzard neoficiálně posunul až na další roky s tím, že si vývojáři chtějí dopřát pokud možno zdravý vývoj, během něhož do hry pečlivě zasadí vše, co fanoušci od nového dílu požadují. Jak se jim to zatím daří můžeme zhodnotit i v novém gameplay traileru.

Reklama

  • Diablo IV přináší další aktualizaci stavu vývoje
  • Blizzard ukazuje schopnosti čtyř tříd, vylepšení grafiky i textur

Ten vyšel skrze magazín GameSpot, přičemž jde o čtvrtletní aktualizaci počínání vývojářů a jejich snah o úpravu fanoušky kritizovaných míst. Nová devítiminutová ukázka se soustředí zejména na schopnosti čtyř dostupných tříd - Sorceress, Barbarian, Rogue a Druida, v další části se můžeme podívat na dynamické hráčské skilly. Studio nezapomíná ani na vylepšení v soubojovém systému.

Poslední důležitou informací od Blizzardu je grafika a její vylepšení. Dočkáme se detailnější krve na postavách, lepšího nasvětlení scény nebo kvalitnějších textur svalů i kostí. Při očarování hrdinovy zbraně bude také patrné, jaký efekt hráč zrovna zvolil – na videu je vidět ohnivý a jedový buff.

Zatím vypadá temnější Diablo IV poměrně působivě, k vydání ale stále vede značně dlouhá cesta. Jak se vám zatím postup Blizzardu zamlouvá?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama