Blizzard na reklamě nešetří. Na Diablo IV láká ohromující malba ve francouzské katedrále
i Zdroj: Blizzard
Kuriozity Diablo IV Novinka Blizzard na reklamě nešetří. Na Diablo IV láká ohromující malba ve francouzské katedrále

Blizzard na reklamě nešetří. Na Diablo IV láká ohromující malba ve francouzské katedrále

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 3. 2023 13:44

Betaverze očekávaného RPG Diablo IV se nezadržitelně blíží a studio Blizzard pomalu zintenzivňuje svou marketingovou kampaň. Nebojí se ani kuriozit. Zatímco nedávno jste mohli hru získat zadarmo, pokud jste se nechali tematicky potetovat, tentokrát se můžete podívat na obří malbu ve skutečné katedrále.

Reklama

  • Blizzard nechal zpracovat malbu lákající na Diablo IV
  • Je vystavena v katedrále na severu Francie

O ní se postaral umělec Adam Miller se svým týmem a výtvor vznikl pod stropem (na plátně) Jezuitské kaple ve městě Cambrai na severu Francie, nedaleko hranic s Belgií. Stropní malba ukazuje výjevy z drsných bitev, které hráče Diablo čekají. Je samozřejmě otázkou, jak je vůbec možné, že se v zásadě pekelná malba objevila na stropě svatostánku (i když v současnosti nepoužívaného a fungujícího jako muzeum) a zda v náboženské obci nevyvolá výtvor spíše negativní odezvu. Malba jako taková je ale skutečně povedená. Studio také zveřejnilo video zachycující její vznik.

Zajímavostí je, že pokud během nadcházející otevřené betaverze dosáhnete alespoň úrovně 25, zařadíte se do slosování soutěže, jejíž vítězové budou vyvedeni na další části malby. Teoreticky se tak i vaše postava může objevit na malbě ve francouzské katedrále. A to je… zajímavá nabídka.

Betaverze probíhá od 24. do 26. března. Majitelé předobjednávek se pak do hry pustí ještě o týden dříve, tedy 24. až 26. března.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama