Blizzard oznamuje datum konání otevřené bety Diablo 4. Čekání již nebude trvat dlouho
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Diablo IV Novinka Blizzard oznamuje datum konání otevřené bety Diablo 4. Čekání již nebude trvat dlouho

Blizzard oznamuje datum konání otevřené bety Diablo 4. Čekání již nebude trvat dlouho

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 2. 2023 06:35

Akce IGN Fan Fest 2023, která skončila ke včerejšímu dni, přinesla řadu zpráv, z nichž některé jsou i většího rázu. Jednou z těch asi nejzásadnějších bylo oznámení harmonogramu otevřené betaverze Diablo 4. Ta poběží podle Blizzardu totiž už od 24. do 26. března, přičemž ti, kteří si hru předkoupí, získají navíc předčasný přístup od 17. do 19. března. Byl také odhaleno, že v betě uvidíme více tradičních CGI filmečků. Jeden z nich, jenž oznámení betaverze provází, můžete vidět i níže.

Reklama

  • Blizzard na IGN Fan Fest oznámil datum konání otevřené bety Diablo 4
  • Pro majitele předobjednávek bude exkluzivní beta otevřena již 17. až 19. března
  • Pro všechny ostatní se pak otevře o týden déle, od 24. do 26. března

V novém článku na oficiálním webu tým vývojářů potvrdil, že otevřená beta bude dostupná na všech platformách, tedy pro Xbox One, Xbox Series, PS4, PS5, tak i PC. Hráči prozkoumají Prologue a Act 1, který zahrnuje startovní zónu nazvanou Fractured Peaks. Limit levelu hráče bude v betě nastaven na 25 (a to pro všechny skupiny hráčů), ale jak Blizzard dodává, pokud hráči chtějí pokračovat, mohou klidně hrát, dokud se otevřená beta neuzavře.

Jak už to nicméně tradičně bývá, Blizzard si souběžně dává také pozor na očekávání hráčů. Už dopředu proto hlásí, že beta nutně nereprezentuje finální zážitek, jenž hráči dostanou 6. června, a že mohou nastat problémy s výkonem, výpadky připojení (à la Diablo III) a další problémy. 

Po uzavření bety Blizzard podle stejného článku vyhodnotí zpětnou vazbu a provede změny podle potřeby. Pro ty, kteří obdrží kód k betě pro její předběžné spuštění, je postup takový, že přejdou k jeho uplatnění buď na tento odkaz, či se přihlásí ke svému účtu Battle.net a zvolí region i svou platformu. 

S ohledem na betu zbývá už zmínit jen to, že 28. února se od 20:00 (našeho času) uskuteční první letošní livestream vývojářů. Hlavním hostem tohoto přenosu bude art designér Art Peshko, k němuž se dále připojí i vedoucí návrhář Meng Song a herní ředitel Joe Shely. Na oficiální panelu bude (skrze Twitch a YouTube) možné pozorovat celkem tři nosná témata – diskutován bude systém dobývaných pevností, který bude důležitý pro co-op, dále zbroje a nakonec právě otevřená beta.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama