Diablo Immortal utrpělo na The Game Awards drtivou porážku. Není nejlepší mobilní hrou roku
i Zdroj: Blizzard / Diablo Immortal press kit
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Diablo Immortal utrpělo na The Game Awards drtivou porážku. Není nejlepší mobilní hrou roku

Diablo Immortal utrpělo na The Game Awards drtivou porážku. Není nejlepší mobilní hrou roku

Jakub Fišer

Jakub Fišer

12. 12. 2022 10:10

Anketa The Game Awards Geoffa Keighleyho ještě doznívá. Největší publicitu však měly nové trailery na připravované tituly, ne ocenění pro nejlepší hry roku. Pokud jde o mobilní hry, tak zde sčítá ztráty zejména Diablo Immortal.

Reklama

  • Na The Game Awards bodovaly také mobilní hry
  • Nejlepší mobilní hrou roku bylo zvoleno Marvel Snap
  • V kategorii však byly nominovány i tituly jako Diablo Immortal nebo Genshin Impact

Samostatnou kategorii Nejlepší mobilní hra oceňuje The Game Awards až od roku 2017. Do té doby se mobilní hry mísily v kategorii s těmi handheldovými. Kdyby se letos oceňovalo podle toho, o jakém mobilním titulu se nejvíce hovořilo, bylo by jasným vítězem MMORPG Diablo Immortal od Blizzardu. To však cenu nezískalo.

Za nejlepší mobilní hru roku byla vybrána sběratelská karetní online hříčka Marvel Snap, která dorazila na obě hlavní platformy – Android a iOS/iPadOS – v polovině měsíce října. Na Metacritic si prakticky od té doby drží výborné hodnocení 85 ze 100.

Marvel Snap porazil v hlavní kategorii pro mobilní hry již zmíněné Diablo Immortal, také Apex Legends Mobile, Tower of Fantasy nebo vítěze z minulého roku Genshin Impact. Je vidět, že free-to-play trend v mobilních hrách stále přetrvává, protože všech 5 nominací představují hry zdarma.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama