Blíží se podrobnosti o novém Fable? Microsoft na něj podle všeho láká
i Zdroj: Lionhead Studios
Fable Novinka Blíží se podrobnosti o novém Fable? Microsoft na něj podle všeho láká

Blíží se podrobnosti o novém Fable? Microsoft na něj podle všeho láká

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 6. 2023 08:26

Jedním z mnoha titulů, které dříve oznámil a od té doby nechává v tajnosti Microsoft je reboot série Fable. Za ním stojí studio Playground Games, autoři úspěšné závodní série Forza Horizon a od oznámení v roce 2020 jsme o něm neslyšeli nic nad rámec spekulací o problémovém vývoji a údajném restartu (který byl podle všeho lež). Nyní se ale na sociálních sítích objevují náznaky, že se podrobností dočkáme během Xbox Games Showcase.

Reklama

  • Xbox na sociálních sítích láká na Fable
  • Nejspíš ho uvidíme na Xbox Games Showcase

Konkrétně na sociálních sítích oficiální účet Xbox zveřejnil krátké video, ve kterém pohled kamery následuje stopy třpytek končící u monitoru s logem chystaného Showcase. Obraz doplňuje sdělení “vypadá to důležitě” a především v zásadě pohádková hudba. Ta odpovídá soundtracku původního Fable a třpytková stopa taktéž odkazuje na jeden ze základních mechanismů hry.

Je tedy vysoce pravděpodobné, že nové Fable už 11. června uvidíme. Jen těžko může teaser odkazovat na cokoliv jiného. Vedle Forzy Motorsport jde tedy o další hru, kterou si můžeme přičíst k informovanému odhadu obsahu tohoto Showcase. Kromě toho můžeme připomenout i plánovaný stream zaměřený na Starfield, který proběhne bezprostředně po samotné konferenci. 

Xbox Games Showcase začne 11. června v 19:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama