BioWare oznamuje velký pokrok ve vývoji dalšího Dragon Age. Dreadwolf už lze projít od začátku až do konce
i Zdroj: BioWare / Electronic Arts
Novinka BioWare oznamuje velký pokrok ve vývoji dalšího Dragon Age. Dreadwolf už lze projít od začátku až do konce

BioWare oznamuje velký pokrok ve vývoji dalšího Dragon Age. Dreadwolf už lze projít od začátku až do konce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 10. 2022 09:11

Začátkem letošního roku jsme se dozvěděli, že je další Dragon Age v polovině vývojového procesu. Je naprosto jasné, že autoři z BioWare před sebou mají ještě pořádný kus práce, poslední informace však dokládají, že se jim podařilo dosáhnout důležitého milníku. Hra se totiž překlopila do alfaverze.

Reklama

  • BioWare dotáhlo vývoj Dragon Age: Dreadwolf do alfaverze
  • Vývojáři se nyní budou soustředit na vizuální stránku, příběh a jednotlivé herní prvky
  • Gary McKay láká na návštěvu hlavního města Minrathous

O této skutečnosti informoval Gary McKay, generální manažer BioWare, přičemž vysvětlil, že jednotlivé segmenty hry konečně zapadly na své místo. To znamená, že je nyní Dreadwolf hratelný od začátku až do konce. “Poprvé můžeme vyzkoušet celou hru - od úvodních scén první mise až do úplného závěru. Vše můžeme vidět, slyšet, cítit a hrát jako ucelený zážitek.”

BioWare se nyní bude soustředit na postupné vylepšování vizuální stránky, ale také na jednotlivé herní prvky, které je třeba řádně otestovat a optimalizovat, aby odpovídaly stanoveným standardům. McKay zmiňuje také práci s příběhem. “Nyní můžeme posoudit tempo hry, jak se postupem času rozvíjí vztahy, postup hráče a jak je na tom narativní koheze. Můžeme se podívat na příběh, který jsme napsali, a zkontrolovat, jestli jej dobře podáváme skrze postavy, dialogy, filmečky a nakonec i skrze cestu samotného hráče.” 

BioWare odhaluje více z příběhu Dragon Age: Dreadwolf. K nahlédnutí poskytuje tři ze záznamů kodexu
i Zdroj: EA / BioWare

BioWare odhaluje více z příběhu Dragon Age: Dreadwolf. K nahlédnutí poskytuje tři ze záznamů kodexu

Vývojáři ze studia BioWare se po delší době mlčení rozhodli podělit o několik informací z Dragon Age: Dreadwolf. V novém…

1. 10. 2022 12:00

McKay závěrem potvrdil, že se značná část hry bude odehrávat v hlavním městě říše Tevinter, jímž je Minrathous. “Konečně budeme mít možnost vzít naše fanoušky do míst, na která jsme v minulosti poukazovali,” řekl v souvislosti s městem, o němž se několikrát mluvilo v předchozích hrách této série. Následně dodal, že Minrathous ve srovnání s již navštívenými městy působí spektakulárním dojmem.

Otázkou zůstává, kdy Dreadwold vyjde, na ni McKay neodpověděl. Poslední spekulace naznačovaly, že se počítá s uvedením v závěru příštího roku, těžko ale říct, co je na tom pravdy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama