Beyond Good & Evil se za pár dní vrátí ve výroční edici
i Zdroj: Ubisoft
Beyond Good & Evil Novinka Beyond Good & Evil se za pár dní vrátí ve výroční edici

Beyond Good & Evil se za pár dní vrátí ve výroční edici

David Bernard

David Bernard

22. 6. 2024 13:00 2

Již v úterý se vrátíme na tajemnou planetu Hillys. Oblíbené akční dobrodružství Beyond Good & Evil dorazí v remasterované výroční edici, která přinese nový obsah, vylepšený vizuál a spoustu dílčích úprav.

Reklama

  • Beyond Good & Evil dorazí v remasterované edici
  • Dočkáme se již 25. června 2024
  • Těšit se můžete na vylepšenou grafiku, podporu rozlišení 4K a 60 fps, nový obsah a dílčí vylepšení

Beyond Good & Evil, akční dobrodružství z roku 2003, se brzy dočká remasterované verze. Výroční edice Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition dorazí již příští týden, přesněji 25. června 2024, a to na PC, současnou i minulou generaci herních konzolí a Nintendo Switch. K této příležitosti jsme se dočkali premiéry startovní upoutávky, která v nejednom hráči vyvolá nostalgické vzpomínky.

Po téměř dvaceti letech se vrátíme na tajemnou planetu Hillys, kde v kůži reportérky Jade zažijeme velké dobrodružství. Nástrahy nám pomohou překonat strýček Pey'J, seržant Double H a další přátelé. Těšit se můžete na přepracovaný soundtrack, výroční galerii, nový exkluzivní obsah a podporu pro rozlišení až 4K a 60 fps. Titul obdrží i vylepšení v podobě automatického ukládání, přeskakování filmečků, plné podpory ovladačů a ukládání napříč platformami. V remasteru se vydáme i na zcela nový hon za pokladem a budeme se moci pustit do speedrun režimu. Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition dorazí 25. června 2024, a to na PC, současnou i minulou generaci herních konzolí a Nintendo Switch.

Ubisoft chystá Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition. Informaci prozradil uniklý rating
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft chystá Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition. Informaci prozradil uniklý rating

První Beyond Good & Evil bude s letošním listopadem již 20 let stará hra. Ač jeho nástupce byl prvně naznačen už v roce 2008…

1. 9. 2023 09:20
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama