Beta Hardline nabídne dvě mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Hardline nabídne dvě mapy

Beta Hardline nabídne dvě mapy

Ondřej Švára

Ondřej Švára

15. 1. 2015 11:35 1
Reklama

První detaily k chystanému veřejnému betatestu Battlefieldu Hardline zveřejnili autoři ze studia Visceral Games. 

Zájemci si budou moci v testu vyzkoušet dvě připravené mapy s názvy Downtown a Dust Bowl. První mapa vás, jak už název napovídá, zavede do velkoměsta k pouličním bojům mezi mrakodrapy. Naopak Dust Bowl bude mít charakter amerického venkova. 

Ve dvou mapách si budou moci hráči vyzkoušet i dva herní módy. Vrátí se jednak Conquest známý z Battlefieldu 4, nabízející akci pro až 64 hráčů, a jednak se  představí novinka zvaná Hotwire. 

V Hotwire se ke slovu dostanou dopravní prostředky. Kriminálníci budou mít ve své misi za úkol ukrást několik vytipovaných vozidel a budou se s nimi snažit ujet před policií na předem stanovená místa.

Visceral zároveň upozorňují, že v betě nebude existovat žádné omezení pro levelování, takže vám nic nebrání skutečně si pohrát s vybranými povoláními a získat odpovídající zbraně a gadgety na vysoké úrovni. 

Battlefield Hardline vyjde v Evropě 19. března na PC, PS3, PS4, X360 a Xbox One. Na všech těchto platformách se spustí i zmíněný betatest. Ovšem kdy se tak stane, zatím nevíme. Přesné datum spuštění bety autoři zatím tají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama