Battlefield 2042 patří mezi deset nejhůře hodnocených her na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 patří mezi deset nejhůře hodnocených her na Steamu

Battlefield 2042 patří mezi deset nejhůře hodnocených her na Steamu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 11. 2021 12:25

Minulý týden oficiálně vyšlo pokračování série multiplayerových stříleček Battlefield a řada hráčů na hře nenechává nit suchou. Zatímco v naší recenzi jej Radek ohodnotil průměrnou pětkou, především uživatelé na Steamu nešetří ostrými slovy. S celkem 32 tisíci záporných recenzí vůči 11 tisícům kladných se hra propadla do nejhorší desítky her dostupných na Steamu, alespoň dle databáze webu Steam250.

Reklama


Tomu stále vévodí letošní fiasko eFootball 2022, které si drží jen 12 % pozitivních recenzí. V závěsu se už deset let drží katastrofické závody Flatout 3: Chaos & Destruction. Dalších pět míst obsazují obskurní tituly, osmý je nepopulární RollerCoaster Tycoon World a Battlefield 2042 v současnosti “drží” deváté místo před strategií Godus, nepovedenou vizí Petera Molyneuxe.

Recenze Battlefield 2042, střílečky, která ztratila svou duši
i Zdroj: Electronic Arts

Recenze Battlefield 2042, střílečky, která ztratila svou duši

19. 11. 2021 15:40
11

Oblíbená série stříleček Battlefield se vrací do přítomnosti, nebo spíše blízké budoucnosti a chce opět uzmout korunu krále…

Střílečka se tedy nachází v exkluzivní společnosti. Recenze hru kritizují velmi tvrdě. „Slušnej kekel, ono to sice bude za rok úplně jiná a opravená hra tak jak to má DICE/EA ve zvyku ale takhle to opravdu nejde,“ tvrdí ve své recenzi český uživatel Bambelok, který ve hře v době psaní strávil téměř 60 hodin času. Nejpopulárnější cizojazyčná recenze si dělá legraci z technického stavu hry a označuje ji za “Battlefield 20-42 FPS”. Řada hráčů upozorňuje na to, že je starší Battlefield 4 mnohem lepší hra, nebo že v novince chybí obrovské množství obsahu, který byl součástí předchozích pokračování.

Na druhou stranu někteří hráči nenávist k Battlefieldu krotí pozitivními reakcemi. Objevují se názory poukazující na lepší technický stav po aplikaci prvních patchů a instalaci nových grafických ovladačů. Občas také hráči přiznávají, že i když má hra vážné technické i obsahové nedostatky, je zábavný režim Portal tak povedený, že jsou v hodnocení shovívaví.

Jak se Battlefield 2042 líbí vám?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama