Bandai Namco oznámilo novou bojovku podle anime Jujustu Kaisen. V bojích nás postaví dva na dva
i Zdroj: Bandai Namco
Novinka Bandai Namco oznámilo novou bojovku podle anime Jujustu Kaisen. V bojích nás postaví dva na dva

Bandai Namco oznámilo novou bojovku podle anime Jujustu Kaisen. V bojích nás postaví dva na dva

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 7. 2023 07:25

Na tento víkend oznámený panel společnosti Bandai Namco přináší své první ovoce. Jejich vysílání na přehlídce Anime Expo začalo odhalením licencované anime bojovky Jujustu Kaisen: Cursed Clash vycházející ze stejnojmenné série, za níž stojí Gege Akutami. Tato nová hra, která bude vůbec první hrou Jujutsu Kaisen vyšlou na konzolích, vyjde v budoucnu na PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One, Switch a prostřednictvím služby Steam i na PC.

Reklama

  • Bandai Namco ohlašuje novou 2v2 bojovku Jujustu Kaisen: Cursed Clash
  • Hra vychází ze stejnojmenného anime a zatím bez data vydání míří na PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One, Switch a Steam 
  • Titul má vyjít už brzy

Trailer odhalující novou arénovou bojovku s populární licencí ukázal hned několik hratelných postav, které hra nabídne. Mezi ukázanými tak nechyběl třeba hlavní hrdina anime, resp. mangy Yuji Itadori, Satoru Gojo nebo také Megumi Fushiguro a Nobara Kugisaki. 

Celkem bude takto na výběr více než 15 bojovníků a volba, koho sestavíte, bude důležitá. Vývojáři totiž upozorňují, že ve hře budou i speciální týmové útoky a komba, a určité kombinace hrdinů budou mít tak jedinečnou synergii a dynamiku síly. Absolvováním bitev si hráči pak rovněž postupně zvyšují úroveň síly svého vlastní bojovníka a odemykají si tak silnější útoky do dalších bojů.

Navíc když už takto mluvíme o bojích a kombinaci hrdinů, je asi zjevné, že hra nebude čistě 1v1. Ačkoli se totiž v první půlce traileru opravdu může zdát, že i tato bojovka bude jeden na jednoho, později se ukáže, že tomu tak není. Na obrazovce se do jednoho boje může zapojit až čtveřice hráči najednou (podobně jako ve starším Naruto Ultimate Ninja Storm, kde jich bylo skrze pomocníky ještě více), což ji odlišuje od jiných anime bojovek Bandai Namco, jako např. My Hero: One's Justice a One Punch Man: A Hero Nobody Knows. Ostatně, něco podobného nabídne i nejnovější díl Mortal Kombat, takže je poměrně zjevné, že ač tomuto prvku nemusí přijít na chuť všichni hráči, minimálně vývojáři se v tomto prvku nacházejí.

Příběhově bude hra na druhou stranu převážně založená na vybraných částech předlohy, takže zde už je vše tradiční. V arénových soubojích si fanoušci mohou znovu prožít děj, kde hlavní hrdina i a řada jiných brání lidstvo proti monstrům známým jako Curses, přičemž se nachází v novodobém Japonsku. Hra navíc nenapodobuje jen děj, ale i vizuál. S inspirací osobité estetiky, kterou přinesla i anime adaptace, přináší nad rámec oblíbených bojovníků také intenzivní akci a bojové scény vzaté de facto přímo z anime.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama