Bandai Namco hostí tento týden vlastní konferenci. Očekává nové i již oznámené tituly včetně velkých anime světů
i Zdroj: Bandai Namco
Novinka Bandai Namco hostí tento týden vlastní konferenci. Očekává nové i již oznámené tituly včetně velkých anime světů

Bandai Namco hostí tento týden vlastní konferenci. Očekává nové i již oznámené tituly včetně velkých anime světů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

28. 6. 2023 09:05

Ačkoli se přes nás už přehnala hlavní série akcí letošního léta, Bandai Namco oznamuje vlastní akci v rámci chystaného Anime Expo. Ve svém Bandai Namco Summer Showcase se japonské vydavatelství i tentokrát podívá na to, co pro nás brzy chystá, přičemž vzpomene i na nové a hlavně anime tituly.

Reklama

  • Bandai Namco oznamuje vlastní showcase na neděli 2. července
  • Akce se uskuteční od 01:30 do 03:00 našeho času a bude sledovat již známé i neznámé tituly
  • Sledovat vše můžete pomocí Twitch kanálu AnimeExpo

V rámci programu Anime Expo se živě přenášené přehlídky Bandai Namco dočkáme 2. července od 01:30 do 03:00 našeho času. Akce bude mít asi hodinu a půl a už nyní byl zčásti nastíněn její obsah. Během přenosu se podle tiskové zprávy vydavatele dočkáme her založených na světech Naruta, Sand Land, Sword Art Online, Baten Kaitos a dalších, přičemž přímo v Los Angeles, kde proběhne fyzická akce, budou k vyzkoušení i dema, takže se po akci nejspíše uvolní i nová videa.

Potvrzené tituly: 

  • Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections
  • Sword Art Online Last Recollection
  • One Piece Odyssey 
  • Baten Kaitos I & II Remaster 

Co se týče nových chystaných oznámení, Bandai Namco také slibuje, že program nebude jen o známých titulech, které máme výše, ale i o nových. V rámci akce se tedy předpokládá, že kromě řečených her budou ukázány i další, kam může patřit např. téměř cokoli z minulosti Namca, tak i jeho plánů ohledně nových značek.

Jelikož je tomu tak, pouze pro představu můžeme uvést, že Bandai Namco je coby současný vydavatel a i vývojář například známé díky značkám Pac-Man, Code Vein, Tekken, Soulcalibur, Tales of, Little Nightmares a  Scarlet Nexus, a pouze jako vydavatel i u Dark Souls, Elden Ring, Armored Core nebo The Dark Pictures Anthology. I pouze v případě nového pokračování existující série je tudíž z čeho vybírat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama