Flintlock: The Siege of Dawn Novinka Autoři soulsovky Ashen představili open-world RPG Flintlock: The Siege of Dawn

Autoři soulsovky Ashen představili open-world RPG Flintlock: The Siege of Dawn

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 3. 2022 09:17

Možná si ještě vzpomenete na Ashen, RPG z produkce studia A44, které koncem roku 2018 potěšilo především milovníky soulsovek. Vývojáři se na nějaký čas odmlčeli, nyní se ale opět hlásí o slovo se zcela novou značkou.

Reklama

  • Studio A44 oznamuje Flintlock: The Siege of Dawn 
  • Jde o akční RPG zasazené do otevřeného světa
  • Hra vyjde během letošního roku

Flintlock: The Siege of Dawn se prezentuje jako akční RPG zasazené do otevřeného světa. V přiložené ukázce se představila hlavní hrdinka Nor Vanek se slabostí pro střelný prach a její zvířecí souputník Enki, který evidentně velmi zdatně ovládá magii.

Autoři velmi stručně nastínili příběhové pozadí. Téměř zapomenutí bohové se znovu ozývají, svět ohrožuje jejich armáda nemrtvých. A právě Nor má s bohy nevyřízené účty, v barvách koaliční armády spolu s oddaným chlupáčem vyráží na cestu za pomstou. 

Zatímco svět hry Ashen byl stylizován do odstínů šedé, Flintlock naopak nabídne o poznání barevnější zážitek, což dokládají přiložené obrázky. Nor navštíví vyprahlou poušť, opuštěné ruiny i obří města. 

Flintlock: The Siege of Dawn vyjde někdy během letošního roku, hra zamíří na PC a na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series. Hned od prvního dne bude také dostupná v Game Passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama