Autoři Quantum Error o chodu PS5 verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Quantum Error o chodu PS5 verze

Autoři Quantum Error o chodu PS5 verze

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

17. 8. 2020 08:05
Reklama

Vývojáři ze studia TeamKill Media v minulosti oznámili, že svůj připravovaný titul, Quantum Error, plánují mimo verze pro PS4 dodat i na PS5, a to ve 4K/60FPS. Nově se však objevily názory, že PS5 verze nabídne pouze 4K/30 FPS. Vývojáři tyto zprávy ve své reakci vyvrací.

Zástupci studia ve svém příspěvku na Twitteru uvádí, že ve své aktuální podobě dosahuje titul na PS5 průměrně 65-70 FPS při současném rozlišení 4K. Spolu s touto informací současně dodávají, že titul doposud neprošel plnou optimalizací a že finální verze opravdu nabídne stabilních 4K/60 FPS. V reakci na obavy z přehnaně koridorové hratelnosti dále naznačují, že hra nabídne i otevřenější lokace.

Autoři již dříve potvrdili, že PS5 verze hry nabídne vedle rozlišení 4K rovněž i podporu ray tracingu a haptické odezvy ovladače DualSense. Podle nejnovějších informací bychom se hry měli dočkat v průběhu roku 2021. Jelikož se však autoři v minulosti vyslovili, že plánují hru vydat v rozmezí měsíců od vydání PS5, lze předpokládat, že se tak stane spíše v první polovině roku. Xbox verze prozatím nebyla oznámena.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama