Autoři Palworld odhalili budoucnost rekordy trhajícího titulu
i Zdroj: Pocketpair
Palworld Novinka Autoři Palworld odhalili budoucnost rekordy trhajícího titulu

Autoři Palworld odhalili budoucnost rekordy trhajícího titulu

David Bernard

David Bernard

27. 1. 2024 15:10

Survival titul Palworld dobývá herní svět. Vysoké prodeje, rekordní počty hráčů a všeobecně panující nadšení. To vše dělá tvůrcům z japonského studia Pocketpair samozřejmě radost a nyní odhalují, na co se ve fázi předběžného přístupu můžeme těšit.

Reklama

  • Autoři Palworld odhalili budoucí plány
  • Těšit se můžeme na PvP, crossplay, endgame obsah, nové příšerky a mnoho dalšího
  • Prioritou je oprava chyb a bugů
  • Hra zažívá obrovský úspěch

Pokud se o dění na herní scéně zajímáte alespoň okrajově, nemohl vám uniknout nedávno vydaný titul od japonského vývojářského celku Pocketpair. Řeč je samozřejmě o survival hře Palworld, která dokázala prodat více jak 8 milionů kopií, zařadila se na druhou příčku nejhranějších her v historii platformy Steam a způsobila vrásky společnosti The Pokémon Company. Miliony hráčů si užívají netradiční žánrovou kombinaci a tvůrci nyní odhalili, na co se můžeme těšit v dohledné budoucnosti.

Vývojáři se prvně plánují zaměřit na opravy chyb a umělou inteligenci samotných potvůrek (Pals). V budoucnu se dočkáme PvP (souboje hráč versus hráč), endgame raidů a bossů, PvP arény pro váš zvěřinec, crossplaye mezi verzí pro Xbox a Steamem, dílčích vylepšení Xboxové verze, přesunů mezi servery, zlepšených systémů budování, nových ostrovů, příšerek a technologií. Tvůrci toho mají nachystáno opravdu hodně. A co vy? Podlehli jste mánii, která se vznáší okolo nového herního hitu? Hra Palworld je dostupná na PC a současnou i minulou generaci herní konzole Xbox. Palworld najdete také v předplatitelské službě Xbox Game Pass.

„Prošetříme to.“ The Pokémon Company začíná řešit Palworld
i Zdroj: PocketPair

„Prošetříme to.“ The Pokémon Company začíná řešit Palworld

Akční survival Palworld vzal útokem celý herní průmysl. Posledních pár dní se nemluví prakticky o ničem jiném. Své teď k…

25. 1. 2024 10:30
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama