Palworld zažívá velice úspěšný start
i Zdroj: Pocket Pair
Palworld Novinka Palworld zažívá velice úspěšný start

Palworld zažívá velice úspěšný start

David Bernard

David Bernard

20. 1. 2024 10:15

Kooperativní survival dobrodružství Palworld, které se notně inspiruje kultovními Pokémony, sklízí jeden úspěch za druhým. Tvůrci hlásí vysoké prodeje, velký počet současně hrajících hráčů a veskrze pozitivní ohlasy. To vše během prvního dne předběžného přístupu.

Reklama

  • Palworld zažívá úspěšný start
  • Hra dorazila do předběžného přístupu
  • Za pouhých 8 hodin se podařilo prodat více jak milion kopií
  • Jedná se o jednu z nejhranějších her na Steamu
  • Úspěch slaví i na populární streamovací platformě Twitch

Pokémony zná prakticky každý. Co když je ale vyzbrojíte střelnými zbraněmi, nebo je naženete do výrobní továrny jako pracovní sílu? Zdá se vám to přitažené za vlasy? Tvůrcům z japonského vývojářského studia Pocket Pair nikoliv.

Během včerejšího dne (19. ledna) do předběžného přístupu dorazilo kooperativní survival dobrodružství Palworld, které vzbudilo okamžitý zájem hráčů. Za prvních 8 hodin se prodalo více jak milion kopií hry.

Palworld se aktuálně nachází na druhé pozici mezi nejhranějšími hrami na Steamu. Maximální počet současně hrajících hráčů zde dosáhl na hodnotu 561 278, což je bezesporu velice solidní číslo.

Palworld zažívá velice úspěšný start
i Zdroj: SteamDB

Velké oblibě se novinka studia Pocket Pair těší i na populární streamovací platformě Twitch, kde v jednu dobu obsadila první příčku mezi sledovanými tituly. Hra Palworld vyšla v předběžném přístupu 19. ledna 2024, a to na PC a herních konzolích Xbox Series X/S a Xbox One. Titul je obsažen v předplatitelské službě Xbox Game Pass.

Naše hra není podvod, dušují se autoři survivalu Palworld
i Zdroj: Pocketpair

Naše hra není podvod, dušují se autoři survivalu Palworld

Od zítřka bude k dispozici netradiční survival Palworld, který hned na první pohled připomíná staré dobré pokémony. Studio…

18. 1. 2024 08:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama