Techland brzy ukáže, jak běží Dying Light 2 na konzolích minulé generace
i Zdroj: Techland
Dying Light 2 Novinka Techland brzy ukáže, jak běží Dying Light 2 na konzolích minulé generace

Techland brzy ukáže, jak běží Dying Light 2 na konzolích minulé generace

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 1. 2022 11:20 1

Nedá se úplně říct, že by vývoj Dying Light 2 probíhal hladce. Během posledních let probublávaly na povrch znepokojující zprávy, které poukazovaly na chaotický management a spory uvnitř vedení Techlandu, což ve výsledku údajně značně ovlivňovalo práci vývojářů. Společnost však zapracovala na změně, z posledních měsíců se naopak zdá, že se projekt podařilo dotáhnout do zdárného konce. Zatím ale stále není známo, jak hra běží na konzolích minulé generace.

Reklama

  • Techland připravuje old-gen ukázku z Dying Light 2
  • Objeví se během ledna

Techland nás v poslední době pravidelně zásobuje načančanými ukázkami, které evidentně spoléhají na sílu konzolí PlayStation 5 a Xbox Series, případně herního PC. Zatím jsme ale neměli možnost prohlédnout si ukázku běžící na strojích minulé generace.

Dying Light 2 odhaluje hardwarové nároky. Spustí ho kdekdo, pro nejvyšší výkon ale nároky prudce rostou
i Zdroj: Hrej.cz

Dying Light 2 odhaluje hardwarové nároky. Spustí ho kdekdo, pro nejvyšší výkon ale nároky prudce rostou

Pokračování série Dying Light 2 se i přes údajné problémy ve vývoji zdárně posouvá dál k vydání, které je naplánováno na 4.…

17. 12. 2021 19:15
3

Právě k tomu se v příspěvku na Twitteru vyjádřil komunitní manažer s přezdívkou Uncy. Potvrdil, že studio během ledna odprezentuje “old-gen gameplay” ukázku, konkrétní termín ale zatím neprozradil. 

Nezbývá než doufat, že se Techland poučil z chyb kolegů ze společnosti CD Projekt Red. Právě prezentace Cyberpunku na old-gen konzolích absolutně neodpovídala tomu, co následně na svých obrazovkách spatřili samotní hráči, PS4 verze byla dokonce kvůli technickému stavu stažena z nabídky obchodu PlayStation Store. O výsledku se přesvědčíme brzy, vydání je plánováno na 4. února.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama