Assassin's Creed odhaluje největší DLC ve své historii. Dawn of Ragnarok nás v roli Ódina zavede do světa ohně a ledu
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed Valhalla Novinka Assassin's Creed odhaluje největší DLC ve své historii. Dawn of Ragnarok nás v roli Ódina zavede do světa ohně a ledu

Assassin's Creed odhaluje největší DLC ve své historii. Dawn of Ragnarok nás v roli Ódina zavede do světa ohně a ledu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 12. 2021 20:18 4

Série Assassin’s Creed se sice snažila držet se historické přesnosti a správného vyzobrazení, vývojáře to ale vždy táhlo k mysterii či pověrám. Zatímco v minulosti se ale tyto záležitosti míchaly, nejnovější přídavek realitu s velkou pompézností odhazuje a mění za fiktivní svět Svartálfheim.

Reklama

  • Ubisoft oznámil největší DLC v historii série AC
  • Dawn of Ragnarok nás zavede do mystického Svartálfheimu, jenž je o třetinu větší než Anglie
  • DLC přinese i nové herní mechanismy

Spekulace se tentokrát opět nemýlili a Ubisoft oznámil pro Assassin’s Creed Valhalla zatím největší DLC v historii celé série. Dawn of Ragnarok zcela zpřehází zažité pochody – místo Eivora se budeme po novém světě procházet v kůži samotného Ódina, jenž musí na své výpravě zachránit vlastního potomka Baldra. Tato záchranná výprava ale nebude mít pouze jeden cíl – Ódin totiž musí zachránit svět Devíti říší, který je ohrožován ledovými giganty a ohnivými démony.

Novinek přijde s Dawn of Ragnarok přehršel. Samotná mapa Svartálfheim bude o třetinu větší než Anglie v základní hře, a to i díky trpasličím podzemním základnám. Dorazí i nový herní mechanismus, a to přebírání moci našich nepřátel pomocí speciálního náramku. Mimo to se hráč může přeměnit v havrana, teleportovat pomocí luku a šípu či oživovat padlé protivníky, jenž se postaví po vašem boku.

Obsahu bude opravdu spousta, ani to ale není vše. Ubisoft totiž vedle Dawn of Ragnarok oznámil taktéž společnou aktualizaci pro Valhallu a předchozí díl Odyssey. Právě jejich příběhy se v přídavku protnou v jeden a my budeme prozkoumávat to, jak mohou dvě postavy z dvou rozdílných časových etap společně interagovat. Zatímco tato novinka bude dostupná zcela zdarma už zítra, Dawn of Ragnarok dorazí až 10. března.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama