Assassin’s Creed Valhalla čeká v pondělí speciální vysílání. Předpokládá se oznámení nového obsahu
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed Valhalla Novinka Assassin’s Creed Valhalla čeká v pondělí speciální vysílání. Předpokládá se oznámení nového obsahu

Assassin’s Creed Valhalla čeká v pondělí speciální vysílání. Předpokládá se oznámení nového obsahu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 12. 2021 10:00 1

Třetí rozšíření pro Assassin’s Creed Valhalla, o němž se v uplynulém týdnu letmo zmiňoval insider Tom Henderson v souvislosti s The Game Awards, může být představeno už toto pondělí. Ubisoft začal lákat na speciální vysílání startující 13. prosince od 18:00. Tématem se má stát nový obsah vztažený k severské mytologii.

Reklama

  • Ubisoft připravil na pondělní podvečer vysílání k Assassin’s Creed Valhalla
  • Hovoří se o pravděpodobném oznámení třetího rozšíření

„V Assassin’s Creed Valhalla je toho k vidění více než Midgard,“ láká na pondělní přenos Ubisoft. 

Francouzský vydavatel se už dříve zaslíbil, že DLC podporu nejnovějšího dílu své hlavní série hodlá udržet i v roce 2022. Toho času jsme na podkladech letmého záběru na tajemný portál mohli pouze fabulovat, zda se podíváme i do dalšího z devíti světů severské mytologie. Po informaci od Ubisoftu nicméně již s jistotou víme, že po letošní návštěvě Irska a Paříže, bude následovat i výprava do méně okoukaných krajin.

Informace obklopující třetí příběhové rozšíření pro Valhallu zatím naznačují, že v něm vkročíme do trpasličího světa Svartálfheimu. Jde-li o rozšíření navazující, to podle insidera Toma Hendersona nabídne 40 hodin obsahu, a to více či méně ve střihu God of War. Vzhledem k jeho údajnému vydání až v prosinci 2022 je ovšem velká šance, že v pondělí bude oznámeno pouze rozšíření třetí. Cílem Ubisoftu je podle jeho posledního vyjádření fanoušky série výrazně překvapit.

Dle leakera by mělo být čtvrté DLC pro AC: Valhalla opravdu gigantické a ve stylu God of War
i Zdroj: Hrej.cz

Dle leakera by mělo být čtvrté DLC pro AC: Valhalla opravdu gigantické a ve stylu God of War

O možném dalším připravovaném obsahu pro loňský podzimní hit Assassin’s Creed Valhalla mluvíme už delší dobu. Dosavadní…

7. 12. 2021 15:26
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama