Ubisoft vítá zpět vedoucího scénáristu série Assassin’s Creed
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft vítá zpět vedoucího scénáristu série Assassin’s Creed

Ubisoft vítá zpět vedoucího scénáristu série Assassin’s Creed

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 11. 2021 08:50

Spolutvůrce příběhů Assassin’s Creed Revelations, Black Flag, Origins či Valhalla se znovu vrací do Ubisoftu. Po svém květnovém odchodu, k němuž se uchýlil kvůli hledání nových cest osobního rozvoje, bude Darby McDevitt opět pracovat na přední sérii největšího francouzského vydavatelství. Zprávu přinesli zpravodajové Video Games Chronicle.

Reklama

  • Scénárista série Assassin’s Creed Darby McDevitt se vrací do Ubisoftu
  • Na slavné značce začal znovu pracovat 7 měsíců po svém odchodu

Návrat do více než desetiletého domova ve studiu Ubisoft Montreal okomentoval McDevitt následujícími slovy: „Ano, skutečně jsem se vrátil k Ubisoftu! Při svém více než ročním přemítání nad kariérou jsem soustředil na průzkum nových nápadů a neprozkoumaných oblastí. K mé velké radosti vedla tato činnost k mému návratu do Ubisoftu a sérii AC“.

 Scénárista Assassin's Creed opouští Ubisoft
i Zdroj: Hrej.cz

Scénárista Assassin's Creed opouští Ubisoft

Po dlouhých deseti letech ve studiu Ubisoft Montreal se se svými spolupracovníky loučí autor scénářů série Assassin's Creed,…

27. 3. 2021 10:30
2

Darby McDevitt byl nejednou doplněn titulem jednoho největších znalců pozadí příběhu série Assassin’s Creed. V jeho znalostech se mu během svého tamního působení vyrovnal pouze Corey May, jenž se s Ubisoftem rozloučil v roce 2015 a od letoška působí ve studiu Jade Raymond, týmu Haven. Návrat McDevitta na post narativního ředitele Assassin’s Creed se může ukázat zvlášť nápomocný při iniciaci nové etapy série, projektu Infinity.

Společný projekt interních studií Ubisoftu, kteréhož příklon k online prvkům není podle vydavatele spojen s nástupem free-to-play modelu, vzniká pod dohledem ředitelů Jonathana Dumonta (Assassin’s Creed Odyssey) a Clinta Hockinga (Watch Dogs: Legion). Podle posledních informací se projekt Infinity od tradiční formule značky odliší zejména svou strukturou, kdy namísto jednoho obřího světa nabídne vícero menších. I přes tento významný zásah do stávajícího konceptu je nicméně zdůrazňováno, že si hra uchová ducha své hratelnosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama