Čínský obchod propálil DLC pro Assassin’s Creed Valhalla, soumrak Ragnaroku přijde v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed Valhalla Novinka Čínský obchod propálil DLC pro Assassin’s Creed Valhalla, soumrak Ragnaroku přijde v březnu

Čínský obchod propálil DLC pro Assassin’s Creed Valhalla, soumrak Ragnaroku přijde v březnu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 12. 2021 14:35

Dnes mělo během streamu proběhnout oficiální odhalení třetího velkého rozšíření pro vikinské RPG Assassin’s Creed Valhalla. Ubisoftu se ale ani tentokrát nepodařilo informace udržet alespoň trochu pod pokličkou. Po sérii úniků totiž detailní popis DLC i se screenshoty unikl čínským obchodům. Už tedy víme, že novinka ponese název Dawn of Ragnarok a vyjde 10. března příštího roku.

Reklama

  • Únik z Číny představuje třetí DLC pro Assassin's Creed Valhalla
  • Dawn of Ragnarok vyjde 10. března a přinese výpravný mytologický příběh

Dříve sdílené informace a úniky tedy byly částečně pravdivé, mírně se ale pomíchaly informace o rozměrech a množství rozšíření. V březnu nakonec přijde třetí DLC Dawn of Ragnarok, které bude tím očekávaným “gigantem”. Dle popisu přeloženého Googlem se bude příběh odehrávat v říši sedmi světů, který hodlá rozdrtit invaze z království ledu a ohně. Mluví se tkaé o trpaslících, zřejmě se tedy potvrdí zkazky o Svartálfheimu. Trpasličí říše je ale dle všeho v troskách a dojde i na únos Odinova syna Baldra.

Popis naznačuje, že se tentokrát opravdu rozmáchlý příběh vydá napříč všemi devíti světy severské mytologie, kde rozpoutá divokou válku. Eivor také zřejmě dostane do vínku moc nad hromem a bleskem.

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok zřejmě vyjde 10. března příštího roku. Zatím také nemůžeme vyloučit to, že půjde o standalone projekt.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama