Arma 3 vydává první Creator DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Arma 3 vydává první Creator DLC

Arma 3 vydává první Creator DLC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 4. 2019 15:53 1
Reklama

Arma 3 je proslavená tím, že obsahuje stovky a stovky modů, které hru obohacují a v podstatě určují i další herní trendy – právě v Armě vznikla modifikace předcházející DayZ či počátku battleroyale.  Bohemia Interactive si toho je vědoma a již před více než rokem oznámila spolupráci s modery na dalších DLC.

Ještě před tím nám ale Bohemia vysvětluje, jak vlastně došlo k tomuto rozhodnutí. České studio již dříve spolupracovalo s externí firmou na DLC Jets. To dopadlo dobře a po několika letech se Bohemia rozhodla k dalšímu velkému kroku, a to je vydání DLC, jenž bude celé zhotoveno externím týmem.

Po vytvoření právních procesů, podpory marketingu a vylepšení testování jsme se tedy konečně dočkali prvního a rozhodně ne posledního Creator DLC. Jmenuje se Global Mobilization – Cold War Germany a zavede nás do Německa během 80. let minulého století.

Global Mobilization nabídne masivní, 419 kilometrů čtverečních velkou mapu, která je dostupná jak v letním, tak zimním období. Do bitvy můžete vyrazit se 42 novými vozidly, 21 zbraněmi a spousty doplňky pro postavu. Kromě toho DLC obsahuje 10 singleplayerových misí a 17 co-op/kompetitivních multiplayer scénářů.

Global Mobilization bylo vytvořeno dvoučlennou skupinou Vertexmacht, která již dříve tvořila velké množství modifikací do Army 3. Jak Julian Sänger, tak Lars Transfeld pracují v Bohemia Interactive Simulations a sloužili i v německé armádě, jejich práce tak vznikala s odpovídající péčí a přesností.

Bohemia zdůrazňuje, že všechny budoucí Creator DLC, které vzniknou ve spolupráci s modery, nikdy nenahradí něco, co již bylo zdarma. V launcheru hry bude možné si zvolit, jestli dané Creator DLC chcete nainstalovat, či nikoliv. V příštích týdnech se ještě dočkáme několika blogů, které Global Mobilization více přiblíží, prozatím víme to, že DLC se na Steam dostane 29. dubna a bude stát 20 euro/ 23 dolarů/ 17 liber.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama