Arma 3 dostala symbolický update 2.0
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Arma 3 dostala symbolický update 2.0

Arma 3 dostala symbolický update 2.0

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 10. 2020 09:37
Reklama

Je to těžko uvěřitelné, ale Arma 3 je tu s námi už 7 let, tedy stejně dlouho, jako třeba Grand Theft Auto V. V obou případech se obě studia o své hry od vydání starají, i když Bohemia Interactive ve velkém spoléhá na komunitu. Postupem času se updatů objevilo tolik, že se čeští vývojáři rozhodli dnes vydat update 2.0, který je ale spíše symbolickou aktualizací, než skutečným označením velkého dodatku.

Ve skutečnosti totiž 2.0 update tolik novinek nepřináší. Do hry se dostává střelnice, kde si mohou hráči vyzkoušet své míření a splnit různé výzvy. Dále je nově možné sdílet svou tvorbu v editoru přímo na Steam Workshop. Nakonec se dočkáme i nové uniformy a helmy či černé varianty pistole P07. To je vše.

Hráči si ale z updatu už dělají spíše legraci, než že by kritiku mysleli vážně. Komentáře se hemží trefnými hláškami jako „Důvod proč nehraju Armu: výkon – Důvod kvůli kterému si Bohemia myslí, že nehraju: Žádná černá pistole“ nebo „Tento trailer není v 60 FPS… tomu říkám realita“. Jinak si ale video drží slušný poměr liků/disliků. Tak snad brzy dojde na Armu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama