Dead Island 2 Novinka Amazon prozradil termín vydání Dead Island 2. Zamořené Los Angeles zřejmě navštívíme začátkem příštího roku

Amazon prozradil termín vydání Dead Island 2. Zamořené Los Angeles zřejmě navštívíme začátkem příštího roku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 8. 2022 09:35

Milovníci zombie akcí si letos pošmákli na Dying Light 2, které snad na chvíli ukojí hlad po tlejícím mase. Strádat ale nebudou ani v příštím roce, čerstvý únik totiž prozrazuje termín vydání Dead Island 2.

Reklama

  • Amazon prozradil detaily k pokračování zombie akce Dead Island
  • Obchod zveřejnil první screenshoty a přebal
  • Hra podle všeho vyjde 3. února

Únik má na svědomí Amazon, který Dead Island 2 zalistoval do své nabídky, na což na Twitteru upozornil Wario64. Hra podle dostupných informací dorazí 3. února, zmíněny jsou konzole Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5, zkrátka ale zajisté nepřijdou ani hráči na PC. 

To ale není vše. Prohlédnout si můžete screenshoty a také oficiální přebal. To nejzajímavější však nabízí přiložená anotace, která o chystaném pokračování prozrazuje klíčové informace. V první řadě potvrzuje zasazení do Los Angeles, kde se rozšířil smrtelný virus proměňující lidi v nenažrané zombíky. Armáda se stáhla, oblast je v karanténě. Vy se naštěstí s nákazou zvládnete vypořádat, díky imunitě si zachováte čistou hlavu. Spolu s několika parťáky najednou držíte osud města (a celého lidstva) ve vlastních rukou.

Popis dále slibuje hororové scény, “over-the-top” zabíjení nemrtvých spoluobčanů a černý humor. V Los Angeles navštívíte dobře známé lokace, například Venice Beach či Beverly Hills. Na výběr budete mít z šesti různých postav, které se liší osobnostními rysy a také připravenými dialogy, chybět samozřejmě nebude ani odemykání nových dovedností. 

Pokud se jedná o zbraně, připraveny budou různé typy, nabíhající neřády můžete kosit buď z bezpečné vzdálenosti, nebo si vychutnat brutální potyčky hezky zblízka. Bude také záležet, proti komu zrovna stojíte, autoři totiž přichystali “tucty” různých druhů, od sebe se liší průběhem mutace a hlavně stylem boje.

Nyní už jen zbývá počkat na oficiální oznámení. K němu s největší pravděpodobností dojde na akci Opening Night Live, která je součástí Gamescomu. Show odstartuje 23. srpna.

Goat Simulator se vrací v parodickém traileru Dead Island 2. Série navíc pro jistotu přeskočila druhý díl a jde rovnou na třetí
i Zdroj: Summer Game Fest

Goat Simulator se vrací v parodickém traileru Dead Island 2. Série navíc pro jistotu přeskočila druhý díl a jde rovnou na třetí

Technická preciznost a bezkonkurenční komplexita herních mechanismů Goat Simulatoru nedá těm nejnáročnějším z nás spát ani…

9. 6. 2022 21:35
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama