Alien: Isolation se ještě letos objeví na mobilních platformách
i Zdroj: Hrej.cz
Alien: Isolation Novinka Alien: Isolation se ještě letos objeví na mobilních platformách

Alien: Isolation se ještě letos objeví na mobilních platformách

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 11. 2021 10:52

Alien: Isolation brzy zamíří na další platformy. Autoři se po letech rozhodli, že zkusí štěstí s mobilním portem, hororovka se tedy objeví na zařízeních se systémem Android a iOS, navíc ještě letos.

Reklama

  • Alien: Isolation brzy zamíří na mobily a tablety
  • Mobilní verzi připravili autoři portu pro Switch
  • Hra vyjde 16. prosince

Zní to neuvěřitelně, ale původní hra od Creative Assembly vyšla už v roce 2014. Díky svým nezpochybnitelným kvalitám se o ní však mluví dodnes, jde patrně o tu nejlepší adaptaci filmové předlohy. Není tedy divu, že se Amanda Ripley po letech vrací.

Oznámení o mobilním portu doprovází trailer, v němž jsou vidět záběry přímo ze hry. Zdá se, že si i nadále zachovává schopnost budit tísnivé napětí. Ukázka prozrazuje, že se xenomorph znovu vydá na lov už 16. prosince.

O port se postarala společnost Feral Interactive, ta již má s hrou bohaté zkušenosti, v roce 2019 totiž nabídla povedený port na Switch. Mobilní verze by dle autorů neměla trpět na žádné kompromisy, přinese kompletní obsah i všech sedm DLC balíčků. Vývojáři slibují také široké možnosti nastavení a podporu gamepadů. To vše vyjde na pouhých 15 dolarů.

Sluší se připomenout, že se letos objevila také kooperativní survival střílečka Aliens: Fireteam Elite. Od Alien: Isolation se nicméně diametrálně odlišuje, třeba množstvím mimozemských potvor, které musí parta mariňáků poslat do pekla. I celková atmosféra je tedy logicky úplně jiná.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama