Kooperace Aliens: Fireteam vyjde koncem srpna se sníženou cenou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kooperace Aliens: Fireteam vyjde koncem srpna se sníženou cenou

Kooperace Aliens: Fireteam vyjde koncem srpna se sníženou cenou

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 6. 2021 04:40 1

Během sledování letošní E3 si pozorní diváci museli všimnout, že se v poslední době rozmohly kooperační akce. Jako příklad mohou posloužit tituly Back 4 Blood, Redfall, The Anacrusis, Rainbow Six Extraction nebo Evil Dead. Jedním z nich je také Aliens: Fireteam. Autoři hru představili začátkem března se záměrem předat ji hráčům během léta. A to se zřejmě podaří.

Reklama

  • Aliens: Fireteam mění název, autoři přihodili slovíčko Elite
  • Hra se bude prodávat za 40 dolarů
  • Vyjde 24. srpna

Termín vydání omylem propálil řetězec Best Buy, který zároveň spustil předobjednávky. Autoři ze studia Cold Iron si zřejmě uvědomili, že už není na co čekat, takže spolu s vydavatelem Daybreak v tiskové zprávě potvrdili termín 24. srpna.

Zároveň došlo na malou změnu v názvu. Akce se nyní prezentuje pod označením Aliens: Fireteam Elite. Nejde o jedinou věc, o níž vývojáři neměli úplně jasno. Hra totiž původně byla koncipována jako MMO střílečka, následně ale byla předělána na kooperační survival pro tří hráče, v němž bude parta mariňáků bojovat o holý život.

Děj se odehrává 23 let po původní trilogii. Autoři slibují ikonické potvory, přes 30 pořádných zbraní a rozmanité třídy (Gunner, Demolisher, Technician, Doc a Recon). Každý z vojáků disponuje jistými dovednostmi, právě spolupráce s dalšími hráči zvyšuje šance na přežití celé jednotky. A k tomu autoři přihodili karty, díky nimž je možné zažít pořádnou výzvu.

Aliens: Fireteam Elite míří na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series a na PC, navíc se sníženou cenou - základní edice vyjde na 40 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama